Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překladač v mobilu

Od: rotorod® odpovědí: 6 změna:

dobrý den,

možná blbý dotaz pro někoho, kdo to zná nebo ví, já se z androidem učím, sžívám...mám android 9 (xiaomi MiA3)

je někde v telefonu možnost překladu a to tak, že

1) když něco řeknu do mikrofonu, že mi to přeloži do zvoleného jazyka? (písemně, v slovníku)

2) když něco vyfotím, nějakou cizí věty, že mi to přeloží do zvoleného jazyka?

musím si nainstalovat nějakou aplikaci nebo tohle google umí, má někde v sobě skryté?

děkuji Vám

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Používám od ProLangues CZ-EN a CZ-DE translator a jsou skvělé. Předkládají rychle a i to co řeknete. Nemají ale databázi, musíte být na datech, wifi...

hodnocení

0x
Google překladač tohle všechno umí. Samozřejmě je potřeba mít aktivní připojení k internetu.

hodnocení

0x

Používám aplikaci SayHi.

hodnocení

Aha no to jsem zapomněl napsat, že jestli je něco s databazi, nemam data a wifina není všude
fugass*
Asi bude s databází velké a patrně ne zadarmo.
tvfanda*
V textovém režimu překlad funguje, pokud je stažena slovníková databáze, ale překlad není tak dobrý jako při on-line překladu.
Pro převod řeči na text nebo obrázku na text je potřeba připojení k Internetu, protože se zvuk nebo obraz pošle na server, tam se to vyhodnotí a zpět se pošle text.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]