Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využití LAN konektoru u set-top-boxu

Od: zajda888® odpovědí: 9 změna:
Hezký den,
má smysl kupovat set-top-box T2 se zásuvkou LAN, pokud je televize staršího data?
Lze to připojení k netu nějak využít?
Nějak mě nenapadá, k čemu.
Díky za info

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

priklad1*
hodnocení

2x

Nechá se aktualizovat po síti Firmware, pokud výrobce aktualizaci vydá a pokud vybraný STB umožňuje třeba YouTube tak jistě bude tím RJ45 vybaven, neboť připojení k internetu je nutné

hodnocení

2x

Přícházíte o možnost nového Firmware do STB a o možnost hlavně youtube. TV je jen monitor. Na tu to nemá nijak vliv a nelze to takto posuzovat.

Spíš pokud jste Vy staršího data, tak asi to youtube nevyužijete a pak to smysl nemá. *hi*

doplněno 14.03.20 20:45:

Nebylo to myšleno zle. Pokud na youtube někoho či něco sleduješ, tak ti to může v STB chybět. Pokud stačí sledovat YT na PC, tak není důvod to mít ještě v TV na STB. ;)

hodnocení

Jo, jsem staršího data:) , ale vím, co je Youtube:-D
A občas koukám...
priklad1*

Ne všechny prodávané STB nabízejí možnost YouTube. Spíš jenom Multimédia, takže si přes STB na TV můžete přehrát obrázky a videa z flešky. Ta starší TV asi tuto možnost nemá.

kenav

Přesně, muj štb me po pripojeni na internet zobrazi pocasi a RSS a dost a to je na dve veci.

hodnocení

gumidek: v pohodě:)
Já ty STB budu muset zřejmě koupit tři, tak už mě trošku zajímá cena a nechci platit zbytečně za něco, co nevyužiju, na druhou stranu nechci úplně to nejlevnější, kde se údajně může rozcházet zvuk s obrazem či jiný problém.
Momentálně sonduju a snažím se vybrat zlatý střed.
Jinak díky všem za názory.
priklad1*

Pokud Skylink skutečně získá nějaká práva na pozemní vysílání a pracuje na tom, tak to bude placené a bude vyžadována přístupová karta. Takový STB v současné době na trhu není.

hodnocení

0x

Nabízí uvedený STB funkci HbbTv? Na ovladači přes červené tlačítko k videoarchivům, programové nabídce TV stanic? Pokud ano, velmi užitečné. TV je jen zobrazovací monitor, vyhovuje.

priklad1*

Na prstech jedné ruky bych spočítal STB pod 1500 Kč které nabízí Hbbtv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]