Hezký den, má smysl kupovat set-top-box T2 se zásuvkou LAN, pokud je televize staršího data? Lze to připojení k netu nějak využít? Nějak mě nenapadá, k čemu. Díky za info
Nechá se aktualizovat po síti Firmware, pokud výrobce aktualizaci vydá a pokud vybraný STB umožňuje třeba YouTube tak jistě bude tím RJ45 vybaven, neboť připojení k internetu je nutné
Přícházíte o možnost nového Firmware do STB a o možnost hlavně youtube. TV je jen monitor. Na tu to nemá nijak vliv a nelze to takto posuzovat.
Spíš pokud jste Vy staršího data, tak asi to youtube nevyužijete a pak to smysl nemá.
doplněno 14.03.20 20:45:
Nebylo to myšleno zle. Pokud na youtube někoho či něco sleduješ, tak ti to může v STB chybět. Pokud stačí sledovat YT na PC, tak není důvod to mít ještě v TV na STB.
Jo, jsem staršího data , ale vím, co je Youtube A občas koukám...
priklad1*
Ne všechny prodávané STB nabízejí možnost YouTube. Spíš jenom Multimédia, takže si přes STB na TV můžete přehrát obrázky a videa z flešky. Ta starší TV asi tuto možnost nemá.
kenav
Přesně, muj štb me po pripojeni na internet zobrazi pocasi a RSS a dost a to je na dve veci.
gumidek: v pohodě Já ty STB budu muset zřejmě koupit tři, tak už mě trošku zajímá cena a nechci platit zbytečně za něco, co nevyužiju, na druhou stranu nechci úplně to nejlevnější, kde se údajně může rozcházet zvuk s obrazem či jiný problém. Momentálně sonduju a snažím se vybrat zlatý střed. Jinak díky všem za názory.
priklad1*
Pokud Skylink skutečně získá nějaká práva na pozemní vysílání a pracuje na tom, tak to bude placené a bude vyžadována přístupová karta. Takový STB v současné době na trhu není.
Nabízí uvedený STB funkci HbbTv? Na ovladači přes červené tlačítko k videoarchivům, programové nabídce TV stanic? Pokud ano, velmi užitečné. TV je jen zobrazovací monitor, vyhovuje.
priklad1*
Na prstech jedné ruky bych spočítal STB pod 1500 Kč které nabízí Hbbtv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.