Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon samsung se restartuje

Od: terinecka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,koupila jsem k vánocům synovi odolný telefon samsung.Problém ovšem je,že v polovině případů se nedovolám.Když totiž vytočím číslo,stává se,že okamžitě po spojení s druhou stranou se telefon vypne a znovu sám zapne,v podstatě se restartuje a nikam se nedovolám.Poradí někdo,co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

1x

Zkuste vyndat a zandat SIMku a baterku a zkontrolovat zda dobře drží. Víc nemá smysl zkoušet a rovnou reklamovat.

terinecka*
hodnocení

To jsem udělala a poté jsem se už dovolala,ale když jsem po po 2 dnech zkoušela dovolat,opět to nešlo.To bych musela hýbat s katrou a simkou před každým voláním.*zed*

1jara*

Jak píše Perda. jděte telefon reklamovat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]