Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mohu Vás poprosit o pomoc, radu? mám Xiaomi MiA3, verze systemu android mi piše 9. uroveň opravy zabezpečení android zde píše 5.2.2020.
dle návodu, kde tmavý režím by měl být v nastavení-obrazovka-téma tak to tam nemám. Pochopil jsem že to ještě nemám aktualizované? ale při vyhledání aktualizace mi píše že systém je z 5.2.2020 aktuální. Mám tedy ještě čekat?
P.S. mohu si nějak dát do telefonu xiaomi nádstavbu MIUI10?
děkuji za rady
Rom miui 9 nemá dark theme v základu dá se ale aktivovat v prostředí vývojáře. Co se týče Upgrade rom, tak pokud není dostupná formou OTA aktualizace, tak Flash Firmware tzn. Cusom rom, ale to toho bych se radějí nepouštel.., nejprve je nutné udělat ROOT telefonu a jiné...
Nebo:
Včera jsem koupil Redmi Note 8T. Prý distribuce EU. No znak CE tam byl. Jenže na mně vybafl rusky. Trochu jsem pátral. Jsou to šmejdi. Na trhu jsou verze prioritně určené pro Rusko a Indii. Sice čeština nastavit jde, ale údajně nemusí jít LTE ani NFC.
Takže vracím a uvidím jak jiný. Verze ROM MIUI byla skutečně Ruská
Tak proč jsi si Xiaomi s čistým Androidem nekoupil. Vždyť takové modely nabízejí. Nejdřív si koupíš co máš a pak naříkáš. Většina je s MIUI spokojená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.