Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na tmavý režim v mobilu Xiaomi

Od: rotorod® odpovědí: 17 změna:

dobrý den

mohu Vás poprosit o pomoc, radu? mám Xiaomi MiA3, verze systemu android mi piše 9. uroveň opravy zabezpečení android zde píše 5.2.2020.

dle návodu, kde tmavý režím by měl být v nastavení-obrazovka-téma tak to tam nemám. Pochopil jsem že to ještě nemám aktualizované? ale při vyhledání aktualizace mi píše že systém je z 5.2.2020 aktuální. Mám tedy ještě čekat?

P.S. mohu si nějak dát do telefonu xiaomi nádstavbu MIUI10?

děkuji za rady

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
S A3 jsem si hrál před vánocema a tmavý skin tam byl. Miui tam jednoduše nedostaneš.

hodnocení

0x

Na A2lite to mám od prvního přechodu na android 9 v nastavení pod záložkou přístupnost / rozšířené nastavení / převrácení barev. Není to čistý tmavý režim protože ti to ivertuje i barvy obrázků a fotek, ale pokud ti jde o text, tak to zkusit můžeš.

hodnocení

0x

Rom miui 9 nemá dark theme v základu dá se ale aktivovat v prostředí vývojáře. Co se týče Upgrade rom, tak pokud není dostupná formou OTA aktualizace, tak Flash Firmware tzn. Cusom rom, ale to toho bych se radějí nepouštel.., nejprve je nutné udělat ROOT telefonu a jiné...

Nebo:

Edit: sorry, myslel jsem viz Link. Co jsem poslal předchozím příspěvku tak to je MIUI 10.

Mi A3 ale nemá MIUI, jedná se o čistý Android
Aha, tak to se omlouvám, měl jsem za to že do HW Xiaomi MiA3 se Flashuje MIUI Rom. Na xda developers jsem je taký vyvíjel, ale na jiný HW taktéž od Xiaomi.
Lepší řešení je použit APK. Která dokáže udělat Dark Theme na čistém androidu...
hodnocení

Takže si stahnout aplikaci ano? Doporučujete nějakou? Děkuji
Pokud máte Global Rom, tak to udělejte dle tutoriálu, viz. Video..je to snadné

hodnocení

Díky nic jineho mi asi nezbyva, diky vsem

hodnocení

režim převrácení barev na textu je ok ale na foto ee

jak prosím aktivovat vyvojařské prostředí?

hodnocení

Děkuji, aktivoval jsem si toho vyvojaře
priklad1*

Včera jsem koupil Redmi Note 8T. Prý distribuce EU. No znak CE tam byl. Jenže na mně vybafl rusky. Trochu jsem pátral. Jsou to šmejdi. Na trhu jsou verze prioritně určené pro Rusko a Indii. Sice čeština nastavit jde, ale údajně nemusí jít LTE ani NFC.

Takže vracím a uvidím jak jiný. Verze ROM MIUI byla skutečně Ruská

mark213
hodnocení

0x

youtu.be/... viz tento navod
Miui velmi nedoporučuji, mám ho v Mi 9T Pro a byl bych naopak vděčný za možnost dát si tam raději čistý android bez všeho toho zbytečného čínského odpadu kolem. Čistý android na mnohem lepší UX celkově
priklad1*

Tak proč jsi si Xiaomi s čistým Androidem nekoupil. Vždyť takové modely nabízejí. Nejdřív si koupíš co máš a pak naříkáš. Většina je s MIUI spokojená.

mark213
Protože jsem chtěl výkonný hardware a xiaomi bohuzel své nejvýkonnější modely nabízí jen s tou zbytečnou MIUI nadstavbou :/
A co si podle tebe mysli většina je mi celkem jedno. 0ravfou je že Miui je jen komplikace, například fotoaparát používá místo Google fotek systémovou galerii coz je mizerná aplikace napojena jen na čínský mi cloud... Už jen fakt že se v systému bije Google cloud mi cloudem je velmi otravná vlastnost a spousta lidí tak má v důsledku toho cloud zálohování nastaveno blbě nebo vůbec
mark213
Kdybych měl možnost koupit hi end model xiaomi s čistým droidem vůbec bych neváhal. Bohužel tu možnost zatím výrobce nenabízí, a miui naprosto nesmyslně protěžuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]