Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální sáčky do vorwerku-ano -ne?

Od: destiny5® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s neoriginálními sáčkami do Vorwerku? Někdo říká ok, někdo, že to rozbíjí vysavač. děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

PouKžívám neoriginá sáčky z Bauhausu několik let a pohoda. Kvalita stejná, cena nesrovnatelná.

hodnocení

Děkuji za odpověď, ale co je to Bauhaus? To je v Čechách? Nebo to měl být Baumax-Baumarkt?

V Brně je Bauhaus i Baumax, snad to budou mít i jinde. Najděte si Bauhaus na netu. Pěkný večer

kopretinka32
hodnocení

0x

Dobrý den,mám s tim zkušenost s neoriginálnimi sáčky .Je to úplně v pohodě.Přeji hezký den.

iva72*
hodnocení

0x

Dobrý den ,já nakupuji dady.

vysavame.cz/...

Je to tu levnější.

nozep
hodnocení

0x

jest-li mohu říci tak ty neoriginální sáčky do Vorwerku,jsem si koupil a žádná ujma na vysavači není,máme je rok..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]