Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka svítí ale nepere

Od: jita01 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den pračka zanussi 4 roky stará svítí ale neprepne program nejde spustit.přikládám foto
Pračka svítí ale nepere

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Kontrolka pod svítící nulou je dětský zámek, proto to nejde.

Zmačkněte zárověň dvě tlačítka (teploměr a spirála) mezi kterýma je stejný symbol zamčené bedýnky jako u svítící diody, dokud dioda nezhasne.

Pračka svítí ale nepere #2
jita01
hodnocení

Moc dekuji uz jde...

bennie
hodnocení

0x

Pračky jsou dneska vybavemy softwarem a tolika inteligentními pomocníky, zkuste ji na 10 minut odpojit ze zásuvky od proudu. Pokud by šla spustit, motor by vrčel ale netocil se buben, byl by v háji řemen.

mareksugar
hodnocení

0x
Dobrý den pračku mám už 3 roky starou pračka svítí ale nepere nejde spustit děkuji za spetnou vazbu
mareksugar
Dobrý den koupila jsem si pračku zanussi mám jí už 3 roky pračka svítí ale nepere někde to spustit ukazuje semi Synthetics 60° 1000 Už se nevím rady děkuji za spetnou vazbu
Pračka svítí ale nepere #3
Ten samej problém jako nahoře. Dětský zámek. Stiskni a chvilku podrž teploměr a spirálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]