Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Endomondo-výpadek GPS

Od: jubatus® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Potřeboval bych poradit s aplikací Endomondo. Mám ji nainstalovanou na mobilu a chtěl jsem jí používat při jízdě na kole. Bohužel mi vždy naměří jen zlomek kilometrů, které skutečně najedu. Po ukončení tréninku mi to pak vždy píše, že jsem měl výpadky GPS delší než 5 minut. Přitom používám na mobilu navigaci, která používá GPS a ta jede naprosto v pohodě. Kde je chyba?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vypnout mu spoření baterie a uzamknout v paměti nestačí? Hledal bych tímto směrem.
hodnocení

Spořič baterie mám v mobilu vypnutý...

hodnocení

0x
Dejte si stravu, ta jede spolehlivě a je daleko lepší a vymakanější.

mate59
hodnocení

0x

Kvúli tomuto problému s častými výpadkami GPS jsem Endomondo úplně odepsal,začal jsem na sport používat mapy.cz a max. spokojenost.Přišlo mi to,jako kdyby po mně chctěli koupit si placenou verzi,dříve to nevypadávalo.Ale už by jsem se nevrátil od map.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]