Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní dálkové ovládání

Od: boda® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den

Jak nahradit dálkové ovládání k DVD Philips dvp 3350/58

Přehrávač funguje skvěle a dálkové je rozbité.

Vhodnou náhradu jsem nikde nenašel.Díky za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A máte k dispozici alespoň to rozbité dálkové ovládání?
Pokud ano, zkuste sem napsat údaje ze štítku: třeba se podaří vyhledat, kde lze koupit nové dálkové ovládání nebo jeho náhrada.
hodnocení

Rozbité jsem už bohužel vyhodil

hodnocení

0x
Tak možná by tam mohl fungovat tento ovladač:
m.heureka.cz/...
Není to samozřejmě jisté na 100%, ale zkuste se event. poradit s prodejcem.
Našel jsem na netu i originální ovladače Philips, které by zřejmě byly totožné s Vaším starým ovladačem, ale jejich cena se pohybuje zhruba od 600 do 1000 Kč, což by se asi nevyplatilo.

serafin*
hodnocení

0x

hodnocení

0x
Tak já bych to řešil jednoduše.
Na MT bych si zapnul aplikaci Mi ovladač DVD Philips..a měl bych to vyřešeno za 10s.
Pokud má dotyčný mobil s infraportem :)
Taky by byla možnost koupit univerzální dálkové ovládání, ale z vlastních zkušeností mohu říct, že to vždy nebývá "to pravé ořechové".
IR port..taková "hloupost" za pár korun a jak je člověk občas rád, že ho na MT má.

hodnocení

0x

A další možnost...

Tento ovladač je zřejmě ten, který měl tazatel jako originál. *palec*
Jen ta cena je bohužel vyšší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]