Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak aktualizovat firmware pro Alma 2860?

Od: misa503® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.

Měl bych dotaz: Jak se stáhne a kde aktuální firmware pro Alma 2860 - setobox?

Kdy se pozná, že se má aktualizovat firmware? Návod jsem asi našel, ale ten aktualizačný súbor zatím ne.

Také jsem se dočetl, že pokud se nepovede aktualizace - firmware - oprava není možná. Opravdu je to tak?

Na různých stránkách jsem se dočetl toto :... jednu záludnost: stalo se mi několikrát, že u některých STB byl po aktualizaci FW defoltně na staven jiný video výstup, než v předchozí verzi. Musel jsem propojit STB-TV Scart nebo AV kabelem, nastavit výstup na CVBS a pak teprve byl funkční HDMI výstup.

A pamatuj si, že není nutné mít za každou cenu nejnovější firmware, pokud přístroj funguje. Aktualizace je u těchto levných přístrojů vždycky sázka do loterie - tak 50/50 a pokud se nepovede oprava není možná.

A nahrál jsi správný fw pro tvůj přístroj?

Aktualizácia softwaru pre USB disk.Zvoľte aktualizáciu, OK pre vstup USB. USB disk pripojte k STB, vyberte aktualizačný súbor (rom.bin). Stlačte tlačidlo OK znovu pre spustenie aktualizácie. Ako náhle sa aktualizácia dokončí, STB sa reštartuje

Došel jsem k těmto odkazům, ale nikde nevidím nahrát příslušné soubory.

Děkuji za případné rady

czc.cz/...

data.inter-sat.cz:81/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Taky jsem měl podobné "chutě", ale dopídil jsem se k názoru, že pokud to funguje, tak do toho nešťourat.

hodnocení

2x

A když kliknete na 1509M_512_4M_S9M+_inter_sat_tsrec_20200221.bin ,nic se nezačne stahovat? U mně ano...3,81MB z 21.2.2020. A stejně u všech ostatních, Stáhněte, uložte na USB, ...

hodnocení

Můžu prosím vědět na kterém odkazu jste to našel. To bude jistě ono, protože na konci je bin

hodnocení

hodnocení

A jak se vlastně pozná, že by se mělo aktualizovat?

Toto jste asi viděl

Máte nějaký problém s funkcí? Hotelový mód nepotřebujete, Oprava uložení změn? - máte nějaký problém?, a FAV (favoritní programy) - to musíte vědět jen vy, jestli vám současný stav vyhovuje...

Takže pokud není problém, nic nevadí, pak nechat tak. jinak aktualizace...

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]