Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Broblém s přehrávánim dolby atmos

Od: michalpapaj odpovědí: 1 změna:
Dobrý den mám 4k bl u-ray Přehráváč sony ubp-x800m2 Když na vloženém 4k Bd dam zvukovou stopu Dolby Atmos tak se přehrává jako Dolby True - Hd a to samé když dam zvukovou stopu Dts :x tak se přehrává jako Dts - Hd Master a přehrávač mam propojení s av receiverem onkyo s3910 který má Dolby Atmos a Dts :x a přehrávač je také podporuje tak chci aby uvedené zvukové stopy Dolby Atmos a Dts :x přehrávač přehrával jako Dolby Atmos a Dts :x a aby je posílá do av Receiveru Hdmi kabel je 2. 1

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je divné. Já jsem teďka koupil TV LG C9, repro MOnitor audio Bronze 5.1 a k tomu AVR Marantz SR5014. Já blu-ray přehrávač nemám, protože vše mám přes stream (Netflix, Rakuten TV, HBO GO) když třeba pouštím nějaký film ve 4k HDR s Dolby Atmos, tak se na Receiveru objeví nápis Dolby Atmos, takže je divné, že to u tebe nefunguje. Není někde v nastavení AVR možnost Dolby Atmos aktivovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]