Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD SAMSUNG LE32S86BDX

Od: prskac1* odpovědí: 6 změna:

Zdaravím, potřeboval bych poradit, k čemu je v Tv na boční straně díra obdelníkového tvaru a je u ní napsáno COMMON INTERFACE! Někdo mi říkal, že je to pro dekódovací kartu na M-PEG4, někdo že na nějaké předplacené služby. Ten M-PEG4 mi připadá rozumnější, protože tv má digi tuner jen s M-PEG2.

Díky za odpovědi...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x
prskac1*
hodnocení

O.K. Díky moc, už jsem zase chytřejší..*smich*

juvla*
hodnocení

0x

je to slot pro vložení dekodovacího modulu pro kartu pro satelitní příjem

doplněno 05.01.10 14:27:

tedy jak říkáte pro M-PEG4

prskac1*
hodnocení

Můžeš mi to blíže osvětlit k čemu je to dobré, jak využít?

To je ale hovadina*zed*

doplněno 05.01.10 14:39:

Mpeg 4 nikdy kartou ve slotu nerozluštíte-to musí umět tuner!Ten slot je určen pro dekódovací karty placených programů(v ČR těžko využitelné).Dá se využít v případě že třeba televizor má dvb-c tuner a je připojen na kabelového operátora-ve většině těchto případů by se tam dala vložit třeba karta CONAX na kódované programy kabelového operátora.

juvla*

*zed*otázka zněla co je COMMON INTERFACE, znova říkám že je to slot pro vložení dekodovacího modulu (jinak čtečka karet). Ten tam musí být samotná karta je vám k ničemu. Samozřejmě, že v TV je digitální tuner (většinou dvb-s) a záleží jestli pro HD nebo SD programy. Může tam vložit modul pro Conax, Iredo, CryptoWorks a podobně, těch je celá řada. Placené programy jsou v ČR bežně dostupné a dnes doknce i v HD kvalitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]