Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox přestal zobrazovat obrázky

Od: lennikk3 odpovědí: 21 změna:

prosím o radu..takhle vypadají google obrázky...zobrazí se jen pár prvních..zbytek jsou jen barevné čtverce..přeinstalovala jsem Firefox,odinstalovala doplnky...nic nepomohlo. ..děkuji předem za jakouk.pomoc

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x

doporucuji waterfox.net/... navic mi prijde stabilnejsi, na puvodni firefox jsem se po 20ti letech vykaslal kvuli konci podpory pluginu, ktere jsou velkou soucasti toho, jak pracuji s internetem. Waterfox bezi na jadru FF 57 a je pravidelne aktualizovany, vypada stejne.

joudic*
to asi ne ale vzhledem k tomu, ze je to porad firefox, mela by fungovat ta z firefoxu, jestli jde nekde v nastaveni pridavat jazyky nebo nejak prekopcit z ff do wf (ale to asi nejde kdyz meli separe instalace ff pro kazdy jazyk) ,.. na druhou stranu na co cestina v browseru, clovek toho moc nepouziva krome ulozeni obr. :) Ale chapu, ze treba pro neanglictinare je potom nastavovani settings dost otrava, kdybych to mel nemecky, taky vim uplne houby
mark132

zkuste na této stránce klepnout na tlačítko OBNOVIT FIREFOX support.mozilla.org/... .. mělo by to problém vyřešit. Rozhodně kvůli tomu nemusíte místo firefoxu instalovat nějakou zmrzačenou odnož. A Watterfox je rozhodně z technického hlediska odnož zmrzačená, zbytečně vystavující uživatele bezpečnostním ryzikům která vychází z použití neudržovaných pluginů, mé doporučení je rozhodně držet se nejvyšší verze oficiálního Firefoxu, jedině tak získáte skutečně kvalitní prohlížeč který je technicky na špici.

hodnocení

0x

Ona je nějaká povinnost používat Firefox?

Když neumíš odpovědět, tak sem nelez!*hi*

Chytrému stačí napovědět, ale to ty nepochopíš !

Jenom si honíš ego. Na správnou odpověď jsi stále neodpověděl. Rejpat, tak to Ti jde.

mark132

Samozřejmě, ale proč měnit prohlížeč kvůli něčemu co má triviální řešení, stačí jedním klepnutím firefox obnovit, viz support.mozilla.org/...

lennikk3
hodnocení

zkusím jej..děkuji moc

doplněno 29.02.20 19:49:

čeština do něj prosím k dispozici není?

joudic*
hele waterfox.cz/...
tak cestina jde normalne zapnout v nastaveni... dole na cz strance je postup

dolga*
hodnocení

0x

Napište co máte za operační systém - Win 7?

A také se nezminujete o antiviru a kontrole počítače antivirem..

Když jste odinstalovala Firefox - restartla jste vůbec? Než jste ho znovu nainstalovala.

dolga*

Raději si najděte na Slunečnici prohlížeč Operu. Je česky a odkaz Vám sem nedávám proto, že nevím,

jestli máte pc 32 bit nebo 64 bit, na tom hodně záleží. Řekla bych, že po nainstalování Opery, když znovu

nainstalujete Firefox, nebudete mít už problémy.

Konečně nějaká lepší odpověď. Jenom bych podoktl, že nemusí stahovat operu, ale stačí Edge, který je v systému. A nestačí odinstalovat Firefox, ale musí se vymazat i jeho zbytky. Nejlépe Revo Uninstallerem. Pak je to stoprocentní.

dolga*

stáhněte si tohle na vyčištění počítače a registru od zbytků

stahuj.cz/...

Pokud máte win 7 - edge nemáte, takže si nainstalujte tu Operu.

Dejte sem vědět, jak to vypadá, co se Vám povedlo...

Revo Uninstallerem nic neděljte, je to zastaralé, z roku cvajn...;)

@dolga: Také používám Operu a jsem spokojen. Ale s tím RevoUninstallerem nemáte pravdu, pracuje skvěle i na WIN10. Souhlasím s jeho doporučením od @shanyo.

dolga*

Omlouvám se, používám jiný, placený program, takže jsem nevěděla, že na Win 10 je revo uspěšný. Mám Win 7.

Zakladatel otázky se neozval, já se ho chtěla zeptat na grafickou kartu, tak nic, no...

mark132

Použití EDGE rozhodně dobrá rada není, je to technicky nejzaostalejší prohlížeč z těch které dnes můžete používat. Na samotné špici technického vývoje je dnes Google Chrome, těsně za ním Opera a Firefox, pak dlouho nic kupka hnoje a teprve za ní je zaostalý edge, který vám navíc ještě bude vnucovat velmi nekvalitní vyhledávač.

mark132
hodnocení

0x

zkuste prostě jen obnovit uživatelský profil firefoxu (je to takový hard reset, kterým firefox uvedete do výchozího nastavení), nechápu jak je možné že vám to tu nikdo neporadil, přitom to většinou podobné problémy vyřeši velmi rychle. Zde máte postup v češtině support.mozilla.org/...

mark132

Funkce obnovy vám zachová nedotčeny vaše Záložky, Historii prohlížení a stahování, Hesla, Otevřená okna a panely, Cookies, Údaje zadané do webových formulářů, Uživatelský slovník kontroly pravopisu ... vše ostatní uvede do výchozího nastavení.

mark132

Instalovat kvůli tomu nějaký jiný prohlížeč není řešení ale prostě jen zoufalý krok z naprosté neznalosti a neschopnosti tak triviální funkci využít. Opravdu není nutné kvůli tomu jiný prohlížeč instalovat a zaostalý Edge už vůbec ne, to už raději google chrome či operu. Firefox dnes stále patři mezi technicky nejvyspělejší prohlížeče takže je velmi rozumné u něj setrvat.

Ale ten Edge nemusí instalovat, jenom ho použije na stáhnutí nového Firefoxu. Víc nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]