Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová lednice Beko silikon?

Od: terezap odpovědí: 4 změna:
Může mi někdo říct co to je? Mám ji novou. Z estetického hlediska je mi to jedno ale jestli to něčemu nevadí například našemu zdraví. Díky
Nová lednice Beko silikon?
Nová lednice Beko silikon? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Myslím si,že to bude pěna jako tepelná izolace. Vytlačila se otvory ve dveřích. Vzal bych ostrý nůž a zařízl to. Řemeslné provedení Beko nekomentuji,za ty prachy...

terezap
hodnocení

A tahle jakoby peasklinka nevadí? Nemůže mi někde začít téct chladivo nebo něco? Díky. Nerozumím tomu
Nová lednice Beko silikon? #3

Nevypadá hluboká. To jsou jen plasty - pokud na dveřích - tam žádné chladivo není, pokud uvnitř - stejně je za tím plastem pěna. Jak psal berger - je to Beko. Domů mi to nesmí, ale po příbuzenstvu se pár spotřebičů najde. Myslím že poměr výkon/cena dobrý, ale nějaké kosmetické vady snad na každém kusu.

terezap
hodnocení

Je to uvnitř z boku. Ono je jich po bokach vic. Ale nezdá se mi to extra hluboké. I v mrazáku když jsem vyndala šuplíky je prasklina ale ta vypadá jak šedá čára. Za ty peníze ty kosmetické vady beru spíš mi šlo o to aby z toho nemohlo nic téct třeba. A co ta pěna či co to je na první fotce? To je na dveřích nahoře ne úplně zvenku ale zevnitř to nevadí? Drápat to nebudu,nějak to nejde
Nová lednice Beko silikon? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]