Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymazane video

Od: mickelle odpovědí: 3 změna:
Dobry den,
Vymazala jsem si z telefonu video, ktere jsem nemela zalohovane, je nejaka moznost ho vratit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná ano. Do telefonu zatím nic nenahrávat. Asi dost záleží na tom, jestli to video bylo uloženo na paměťové kartě nebo v paměti telefonu. Pokud bylo na paměťové kartě, taky by neměl být problém, obnovit to video pomocí některého z programů, např. recuva nebo testdisk. Dát kartu do čtečky karet. Pro jistotu zkopírovat obsah do počítače. Pouýít nějaký program na obnovu dat. Dobrý program je recuva. Dobrý program je taky testdisk, ale pomalý.

Tady jsou odkazy

ccleaner.com/...

svethardware.cz/...

pcporadenstvi.cz/...

tomasfenyk.cz/...

Pokud to video bylo uloženo v palěti telefonu, tak nevím, jak případně obnovit. Možná by to taky bylo možné programem Recuva. Nikdy jsem to nezkoušel.

hodnocení

0x

Skutečně není zálohované na cloudu Google nebo Apple?

mark132
hodnocení

0x

Pokud bylo uloženo na paměťové kartě, nic na ni nezapisuj, vyjmi ji z telefonu dej ji do počítače a zapni programu PHOTOREC , kterým můžeš snadno obnovit až 480 různých typů a formátů souborů poté co byly smazány nebo dokonce byl i zformátován disk (zdaleka se to netýká jen fotografií a videí, prakticky umí obnovit všechny běžně známé souborové formáty), tento program je excelentní a dostupný zdarma pro operační systémy windows, mac i linux (dokonce fungoval i na dosu, bsd a solaris, jen tak pro zajímavost, je to velmi široce využitelný kvalitní a dlouho aktivně vyvíjený a vylepšovaný nástroj)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]