Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejsou mi spustit videa na iphonu

Od: klarka* odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer nejdou mi spustit videa v mém iphonu vždycky se dlouho načítají a někdy se načtou někdy ne. A většinou se tam objeví malý vykřičník v kroužku. Ani když mám internet / wifi tak nejdou spustit. Nevíte někdo co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ajfon
hodnocení

1x
Jaka videa, stream z internetu? V jakem prohlizeci? Nebo ulozena v iphonu? Pres jakou aplikaci? V jakem formatu? Je potreba dat vice informaci.
mark132

Formát v tom jistě roli nehraje, pokud se mu to jednou načte a jednou ne tak to zjevně není problém formátu ale spíš spolehlivosti připojení. Pokud by byla příčina ve formátu tak by se to přece nepovedlo nikdy.

Problémům s konektivitou nasvědčuje i to že tazatel sám zdůrazňuje že se mu videa načítají neúměrně dlouho.

mark132

Ačkoliv to tazatel přímo nezmiňuje předpokládám že hovoří o videu na nějaké web stránce. Je pak velmi nepravděpdoobné, že by snad nějaká webová služba nevzala v potaz podporu kodeků ze strany nejpoužívanějších webových prohlížečů. Formátem to nebude.

mark132
hodnocení

1x

zkus v té chvíli kdy to dělá problém a na té wifi ke které jsi připojen otestovat kvalitu připojení pomocí webové aplikace speedtest.net/... , pokud bude připojení vyhodnoceno jako dobré a s nízkými pingy pak můžeme hledat další záhadnou příčinu, pokud vyhodnoceno jako dobré není tak si příčinu našel sám a je jím právě nekvalitní připojení a nebo silně zarušený wifi signál v dané oblasti. Silně zarušené wifi obvykle hodně pomůže přechod na 5Ghz router.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]