Zdravím. Včera jsem prala utěrky na 60 stupňů. Dnes když jsem je skládala jsem si na jedné všimla jakoby lepidla či ,,soplu" bylo to zelené a lepilo. Podotýkám,že předtím to tam nebylo. Nemohla pračka něco uvolnit? Nějaké lepidlo nebo něco takového? Posmrkané kapesníky jsem prala je to tak týden nebo 14 dní,takže to asi těžko zůstalo někde v pračce když Peru obden...
Neprala jste pomocí pracích kapslí (Ariel, Persil aj.)? Někdy se dostanou "dovnitř"dvířek a nestihnou se celé rozpustit a pak se třeba nějaké oblečení o tu nerozpuštěnou nebo částečně rozpuštěnou kapsli "otře"a logicky to pak zaschne (pokud je to skoro u konce programu třeba). Nám se to stalo i po tekutém pracím prostředku, že to zůstalo klidně i na mikině/tričku. Používáme tohle: mall.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.