Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na vypraném prádle?

Od: terezap odpovědí: 2 změna:
Zdravím. Včera jsem prala utěrky na 60 stupňů. Dnes když jsem je skládala jsem si na jedné všimla jakoby lepidla či ,,soplu" bylo to zelené a lepilo. Podotýkám,že předtím to tam nebylo. Nemohla pračka něco uvolnit? Nějaké lepidlo nebo něco takového? Posmrkané kapesníky jsem prala je to tak týden nebo 14 dní,takže to asi těžko zůstalo někde v pračce když Peru obden...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mně se tohle stávalo, když jsem prala gelovýma kapslema. Tak už je nepoužívám, jenom gel.

schimpy
hodnocení

0x
Neprala jste pomocí pracích kapslí (Ariel, Persil aj.)? Někdy se dostanou "dovnitř"dvířek a nestihnou se celé rozpustit a pak se třeba nějaké oblečení o tu nerozpuštěnou nebo částečně rozpuštěnou kapsli "otře"a logicky to pak zaschne (pokud je to skoro u konce programu třeba). Nám se to stalo i po tekutém pracím prostředku, že to zůstalo klidně i na mikině/tričku. Používáme tohle: mall.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]