Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrovlnná trouba smrděla jak kdyby něco hoře

Od: terezap odpovědí: 5 změna:
Zdravím. Dnes jsem dala do mikrovlnné trouby ohřát jídlo (talíř jako vždy) zapla a po zapnutí jsem začala cítit jak kdyby něco hořelo. Rychle jsem to vypla a vytáhla ze zásuvky. V mikrovlnné troubě jsem to cítila. Jak kdyby něco hořelo. Počkala jsem max. 5 minut a zkusila znovu a už se nic nedělo. Normálně to funguje a nic nesmrdí. Nevíte někdo co to mohlo být?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kenav
hodnocení

1x

V troubě na boku je takova isolacni desticka kudy tam lezou ty vlny a kdyz je je necim znecistena tak to prska smrdi nebo i hoří. Chce to ji odsroubovat opatrně do sucha vycisti i okolo.Jinak pokrmy hlavne prikryvat aby k tomu nedochazelo.

terezap
hodnocení

No jo ale tam nic nebylo. Když to hodím na reklamaci tak to asi pošlou zpět,že s tím nic není, že? Zezadu když jsem mikrovlnku odsunula byl jakoby černý prášek nebo jak to nazvat...
kenav

To je trouba v garanci?

terezap
hodnocení

Mám jí od července...
kenav

No tak pouzivat az to klekne tak reklamovat.Treba tam schorel pavouk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]