Nejste přihlášen/a.
Ano mám (měl jsem) a mohu to potvrdit, výkon tohoto boxu (především ten jeho mizerný chipset) je opravdu na hraně použitelnosti a stačilo tam donahrát pár aplikací a celé se to neskutečně zpomalilo a začalo zadrhávat ... vyhodil jsem ten všivej krám a už mi tyhle čínský boxy nesmí do baráku, místo android boxu jsem si koupil minipočítač RASPBERRY PI 4 a na něj nainstaloval systém KODI (přesněji LibreElec zde ) a jsem s tím mnohem mnohem spokojenější.
Netvrdím, že snad v nabídce neexistují android boxy které by měly i dostatečný výkon jen říkám že jsou jako jehly v kupce sena a velmi těžko se v nepřehledné nabídce hledají.
CEC by byla skvělá věc, ale na tomhle krámu se mi ho nikdy nepodařilo zprovoznit, viz přesně co uvádíš, nepomohly ani aktualizace systému. Android je skvělý pokud je přímo součástí televize (jako Android TV) ale tyhle čínské boxy jsou jen peklo. Měl jsem s tím řadu dalších problémů, například neschopnost akcelerovaně dekodovat audio stopu ve formatu AC3 což automaticky vedlo k tomu že se každé video s tímto audio kodekem (a že jich je) neskutečně zadrhávalo, protože jen dekodovani zvuku zatížilo cpu na maximum, samozřejmě vždy pomohlo audio převést do jineho formatu ale kdo by se s tím chtěl u každého videa crcat a ztrácet tím kvalitu zvuku.
O rapsbery a libreelec vím, ale já tenhle zázrak koupil ve vánoční super akci za cca 600.- Za to bych na malinu koupil stěží pěknou case a zdroj. nebo půl desky a ještě jen s 1GB ram. Pokud se mi nepodaří ten bug vyřešit sofwarově, tak mám v záloze ještě čínský relé za doláč spínané z USB televizoru, takže restart boxu proběhne automaticky při vypnutí a zapnutí televize. Akorát jsem chtěl vedět, jestli na to existuje nějaké jiné řešení. Potkal jsem nějaké rozumy na internetu ale ty byly většinou pro starší kusy s androidem 7-8 já na tom mám android 9 PIE a v tom se moc vrtat nechci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.