Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradí mi někdo se záhadou ve watshapu?

Od: aja1946® odpovědí: 2 změna:

Dnes se mi ve watshapu objevilo neznámé číslo beze jména. toto číslo ale nemám v kontaktech, což nechápu jak se tam objevilo. A nejde smazat - nebo ano a jak? Kontakty ve watshapu zmizí, když se smažou v kontaktech googlu, tak jsem jako pokus toto číslo zadala jako X do kontaktů a pak smazala, bohužel ve watshapu zůstalo.Co s tím. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Kontakt se tam objevi kdyz vam z nej nekdo napise. Coz muze byt nekdo znamy, nebo taky pokus o podvod, odkaz na virus apod.
hodnocení

To číslo neznám, žádnou zprávu jsem z něj nedostala. Protože nešlo vymazat, tak jsem klepla zablokovat a nahlásit. Má. Ale mám takový dojem, že to je nějaký podvod jako jsou ta čísla z ciziny a nějaký zvědavec se na něj ozve a bere mu to prachy. Ale fakt je záhada, že se to objevila na watshapu aniž by to bylo v kontaktech.A ejhle, zkusila jsem to vyhledat na netu a je tam tohle, anglicky neumím, ale zřejmě jde opravdu o podvodVýsledky hledáníVýsledky vyhledávání na webu73232 Short Code - SMS Text Message Short Code & Cell ...shortcodes.org › uncategorized › 73232-short-code Přeložit tuto stránkuDid you get a text from 73232? Look below to get information about this number. Also report unwanted texts to help verify who is using this SMS short code.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]