Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K pohonu vrat NICE

Od: fatis odpovědí: 2 změna:

Dobý den,

mám problém s pohonem vrat od firmy NICE ROAD200.

Před pár dny začal špatně dovírat vrat vždy asi tak 1 - 05 m před dovřením

se přepnul a začal se otvírat ,zavřít se podařil třeba až po pátém pokusu.

Vyměnil jsem plošnou desku a naprogramoval ji a motor fungoval opět v pořádku.

Jednou se syn nemohl dostat na pozemek a neměl klíč na otevření páky na vyřazení

motorické jednotky a použil nějaké kleště a celý plastový mechanizmus poškodil.Od té

doby jsme opět na nervy protože nejde pohon jak má.Nedovírá se až do konce a občas

se vrátí před koncem dojezdu takže opět třeba 3x - 5x než se zavřou.Co je ale nové je to ,

že při příjezdu domů na dalkový ovladač nic nereaguje jako by nešel do motoru proud .Tak musim

otevřít páku a vyřazení motoru a zase ji zaklapnout a motor na dalkový ovladač zase reaguje.

Můžete mi prosím někdo poradit co s tím může být?jsem z toho už celý na nervy a nevím co dál.

Za případné rady moc děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
K tomu že nereaguje, ale po vyřazení motoru zase ano. Dostává se to nějaké mrtvé polohy, kdy je motor zaseknuty. Mě stačí branou zalomcovat tam a zpět a už to jede. Občas se to stane. Pro svůj pocit promazu to ocelové kolečko co veze hřeben brány. Asi to moc nemá smysl, ale pak zase dlouho funguje a nezasekava se.
Že se nedovre a už se vrací zpět vypadá na bezpečnostní pojistku. Buď něco přeruší laser nebo v té poloze klade brána odpor což vyhodnotí jako překážku a následuje zpětný chod.
Zkuste ručně zda je celá dráha pohonu v pořádku a jede hladce.

hodnocení

2x

Může být problém se spínačem, který blokuje ovládání při vyřazení pohonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]