Nejste přihlášen/a.
já bych do Altánu nebo kam to bude natáhl z venku samostaný kabel a ten pak připojoval venku do prodlužky. Celé se to dá schovat do skříňky aby na to nepršelo...
no nevím co si mám myslet. Přečetl jsem si vaše upřesnění dotazu a můžu vám předem potvrdit, že vaše co možná nejlacinější zpytlíkování budete proklínat. Radím vám dodržet hlavní zásadu, kterou radím každému.
Když už na svém baráku něco děláte, dělejte to důsledně a pořádně. Zpytlíkování se vždycky prodraží.
Přes stěnu domku vyvrtejte díru tak akorát na prostrčení káblu, na vnější stranu domu přišroubujte vnější krabici a na ni nasaďte vnější zástrčku, krytí IP44. Do této zástrčky vyveďte drát z nějaké krabice uvnitř domu. Tak získáte vnější zástrčku, do které si můžete zastrčit dráty od čehokoliv.
Já osobně bych ale protáhl kabel pod zemí, ze sklepa až pod altán.
miki-po ustřihnutí vidlice v případě reklamování "bubnu" velmi pravděpodobně neuzná prodejce onu reklamaci. No záleží na majiteli "elektrobubnu" jestli se bude pokaždé chtít patlat se zapojováním vidlice. Pro tazatele: Osobně bych odvrtal větší díru na protažení vidlice nebo někde do okna či dveří bezpečně "přivřel" kabel prodlužky (příležitostné použití). Neznám podrobnosti altánu, nevím tedy která varianta by byly lepší.
Kabel neodpojovat (nestříhat) od vidlice, ale odpojit od bubnu. Tam předpkládám bude kabel našroubovaný. Pokud tedy lze buben bez poškození rozmontovat a není zalepený, případně zanýtovaný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.