Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastaveni casu na budik s projektorem

Od: petr159 odpovědí: 7 změna:

Dobry den,mam digitalni pokojove hodiny s projektorem znacka Techno Line.Najednou se stalo ze je napis na zdi OUT TEMP OF.Jeste nikdy se to nestalo.Prosim o radu jak nato aby na zdi byl aktualni cas.Zkousel jsem vse,vypnout ze zastrcky atd,Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Neuvádíte typ, ale dle hlášení se jedná asi o venkovní teplotu, buď není napájeno čidlo, nebo nefunguje komunikace, u bezdrátu. Dejte přesněji typ, bývá to třeba WS a nějaká čísla
doplněno 18.02.20 12:50:

Ani po výměně baterií za dobré ve venkovním čidle to není v pořádku?

petr159
hodnocení

0x

TechnolineLtd. WT-511ER

hodnocení

0x

Vyměnit baterky v modulu, který měří venkovní teplotu.

petr159

Celou dobu to mam v siti,,,nikdy jsem baterky nepouzil..Je to porad stejne,,

Vy nemáte venkovní čidlo teploty? Jak dlouho je budík/teploměr v provozu? Pokud nemáte venkovní čidlo teploty, přepněte zobrazování na stěnu jen na hodiny...Většinou jde přepínat jen hodiny, jen teplota nebo hodiny i teplota; nevím, jak ty vaše hodiny, prozatím jsem nenašel rozumný manuál pro WT-511

Omluva, vložil jsem fotky z jiného budíku a bohužel nevím jak je vymazat.

Nastaveni casu na budik s projektorem
Nastaveni casu na budik s projektorem #2

petr159
hodnocení

0x

Mam hodiny 10 let,Zkousel jsem prepnout a stale stejne,,Asi tam venkovni cidlo neni,nikdy mi to venkovni teplotu neukazovalo,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]