Nejste přihlášen/a.
Podle odkazu jsem to pochopil tak, že monitor i kamera se napájí zdrojem 14,5 V, který se připojuje k monitoru.
Zámek má svoje napájení, ta dveřní škatulka s kamerou obsahuje zřejmě jen spínací kontakt. Není-li u dveří možnost rozumného připojení napájecího zdroje pro zámek, bylo by snad možné vést napájení (ze samostatného napáječe pro zámek) kabelem který propojuje kameru a monitor, ale samostatnými drátky (je-li jich volných víc, tak klidně 2+2 drátky, zámek může být dost žravý).
co na tom není jasné? Vrátný má svůj napaječ 12V a diplej také svůj 14V.
Pro vrátného můžete mít napaječ doma a táhnout to k zámku tím kabelem. Pro diplej , který máte doma si zapojíte ten 14V zdroj podle možností. Podle mne nejsou bezddůvodně dva.
Souhlasím s odpovědí hm...ale ještě dotaz; jak dlouhý je kabel od vnitřního zobrazovače LCD až ke kameře u vrátek? A kabel má kolik vodičů, UTP průřez 2x4x0,25mm? Nebo jiný? Dejte označení, je na tom šedém plášti kabelu...je to tam natištěno, dejte třeba foto...Každopádně monitor musíte napájet tím adaptérem 14,5V DC a po drátech to jde ke kameře. Zámek u vrátek (v blízkosti kamery, je napájen druhým adaptérem 12V DC) a přes "kameru" je zámek spínán (z místnosti z LCD dipleje)
doma musíte napájet monitor zdrojen 14V! Můžete mít doma i ten zdroj 12V pro el zámek a po kabelu pustit napájení k zámku, ale asi bude třeba zdvojit dráty protože odběr zámku je poněkud větší, takže by to po jednoduchých vodičích nemuselo chodit spolehlivě. Akorát nevíme jestli tam máte kabel UTP a nebo SYKFY. Já si typuji že SYKFY
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.