Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názvy stanic pozemního vysílání

Od: slavo® odpovědí: 3 změna:

V televizi říkali, že pokud stanice vysílá v dvb-t tak má název např. nova, pokud je v přechodovém pásmu tak např. nova/P a pokud v dvb-T2 tak nova/T2.

Je na to 100% spolehnutí?

Nedávno jsem přelaďoval televizi, takže tam nyní mám např. nova, nova/p a i nova/T2.

Ale zaráží mě, že tam mám naladěnou stanici barrandov news , ale nenašel jsem v naladěných stanicích barrandov news/P a ani barrandov news/T2.

Tak mě zajímá v čem vysílá ( DVB-T nebo DVB-T2 ) a odkud ji v praze chytám - z kterého vysílače.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

nespoléhal bych na to. odkud to chytáte to musíte vědět nejlépe vy kam máte nasměrovánu anténu

tvfanda*
hodnocení

0x
Pokud je tam "| P" nebo "| T2" tak se vysílá v DVB-T2. Spolehnutí na to zatím je, ale lepší je, zjistit si, na kterém kanále nebo frekvenci ta stanice vysílá a podívat se do seznamu vysílačů a podle toho zjistit, jestli je to DVB-T nebo T2. Nebo sem napište ty hodnoty a někdo vám to zjistí.
.
Stanici "barrandov news" neznám a nepodařilo se mi jí z žádného vysílače naladit. Bylo by dobré napsat na kterém kanále nebo frekvenci tu stanici přijímáte a podle toho by se dalo usoudit odkud se vysílá.

hodnocení

0x

Změny v PS12: Start Prima +1, test CNN Prima News, konec Barrandov News

07.01.2020 10:16

Operátor pozemního vysílání provedl dnes poměrně významné změny v DVB-T2 multiplexu PS12. Z této sítě vyřadil čtvrtý kanál televizní skupiny Barrandov - konkrétně Barrandov News. Vysílání pokračuje - překvapivě - jen v regionální DVB-/... která má omezené pokrytí území České republiky. Diváci se pro sledování této stanice musí vracet ke starému/...

...ale nenašel jsem v naladěných stanicích barrandov news/P a ani barrandov news/T2....viz výše

...odkud ji v praze chytám - z kterého vysílače.

V Praze buď Cukrák nebo Mahlerovy sady...podle toho, jak máte orientovanou anténu, zda horizontálně nebo vertikálně, více odkaz níže..

Celá ČR - Regionální síť 8

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]