Nejste přihlášen/a.
V televizi říkali, že pokud stanice vysílá v dvb-t tak má název např. nova, pokud je v přechodovém pásmu tak např. nova/P a pokud v dvb-T2 tak nova/T2.
Je na to 100% spolehnutí?
Nedávno jsem přelaďoval televizi, takže tam nyní mám např. nova, nova/p a i nova/T2.
Ale zaráží mě, že tam mám naladěnou stanici barrandov news , ale nenašel jsem v naladěných stanicích barrandov news/P a ani barrandov news/T2.
Tak mě zajímá v čem vysílá ( DVB-T nebo DVB-T2 ) a odkud ji v praze chytám - z kterého vysílače.
nespoléhal bych na to. odkud to chytáte to musíte vědět nejlépe vy kam máte nasměrovánu anténu
Změny v PS12: Start Prima +1, test CNN Prima News, konec Barrandov News
07.01.2020 10:16
Operátor pozemního vysílání provedl dnes poměrně významné změny v DVB-T2 multiplexu PS12. Z této sítě vyřadil čtvrtý kanál televizní skupiny Barrandov - konkrétně Barrandov News. Vysílání pokračuje - překvapivě - jen v regionální DVB-/... která má omezené pokrytí území České republiky. Diváci se pro sledování této stanice musí vracet ke starému/...
...ale nenašel jsem v naladěných stanicích barrandov news/P a ani barrandov news/T2....viz výše
...odkud ji v praze chytám - z kterého vysílače.
V Praze buď Cukrák nebo Mahlerovy sady...podle toho, jak máte orientovanou anténu, zda horizontálně nebo vertikálně, více odkaz níže..
Celá ČR - Regionální síť 8
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.