Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mohl by mi prosím nekdo poradit? Zakoupil jsem si kabel USB-C -> Displayport a kabel Displayport -> HDMI. Temito dvěma kapely jsem se snazil prenest obraz mobilu na tv. Nepodarilo se a displej telefonu se v TV neobjevuje. Nevite, kde by mohl byt problém? Dekuji
Pokud ti dobře rozumím, pak musím říci, že displayport je výstup, ne vstup. Pak to pochopitelně chodit nemůže.
Zacinam propojením mobilu USB-C a kabel konci Displayportem, pote navazuji druhym kabelem Displayport na Displayport a konec zapojuji do TV HDMI
@re4zon: Ano, máš pravdu. Ovšem v rámci zjednodušení jsem to napsal tak, jak je uvedeno. Na GK je totiž DP vždy jen výstup! Takže připojovat výstup z mobilu na DP grafické karty je nesmysl, že?
Pokud to tazatel myslí jinak, pak jsem to dobře nepochopil.
Zajímavé mně LG a tablet Huawei žádný problém. Ovšem mobil Xiaomi, stejná aplikace, vše ve stejné sítí a bez šance. Mobil má sice svoji možnost spárování displejů, ale to taky nedopadne. Někde je chyba.
Všiml jsi si, že píšu tablet Huawei Mediapad T5 a TV LG 42LB650V, žádný problém, takže Miracast má. Mobil je Xiaomi Redmi Note 5. Tam se s tímže programem nepřipojím. V menu mobilu je Připojení a sdílení - Přenášet - Obsah obrazovky na externí monitor. Mobil tu LG vidí, ale nenaváže spojení. Aspoň včera. Teď právě to dopadlo. Ovšem přes nainstalovanou apku Miracast nic. Mobil vyžadoval mít zapnuté WiFi i Bluetooth.
Pokud chápu tak 2x redukovaný kabel. Asi se jedná o přenos MHL. Taky nechápu proč některé kabely mají připojeno USB napájení. Ale k věci. Je HDMI koncovka na správném portu. U mé LG třeba k přenosu MHL slouží pouze Hdmi3
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.