Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vestavná trouba Whirlpool AKZM 657

Od: thurman odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Z ničeho nic mi neustále nahřívá spirála i když troubu vypnu.Nereaguje na ovládání.Musel jsem vypnout jistič,abych ji vypnul.Poradí někdo?Nebo doporučí opraváře? Jsem z Brušperka.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vypadá to, že se Vám na přepínači funkcí trouby spekl nějaký kontakt. Pokud to tak bude, pomůže jedině výměna přepínače za nový.

hodnocení

0x
Ještě doplním svou odpověď výše: to platí v případě, že je přepínač mechanický a přímo tedy ovládá, které těleso (tělesa) jsou zapnutá. Díval jsem se na popis Vaší trouby a ta má i digitální ovládání. Pokud je přepínač funkcí propojený s elektronikou a tento přepínač funguje pouze jako volič funkcí trouby, tak je taky možné, že je chyba v elektronice.

hodnocení

0x
Pokud je trouba ještě v záruce, volejte na telefonní číslo: 840 111 312.
Pokud už v záruce není, lze na stránkách whirlpool.cz vyplnit formulář pro žádost o pozáruční opravu.
Ale zkusil bych zavolat na jejich infolinku 840 111 313, kde by Vám snad měli dát kontakt přímo na nějakého servisního technika z Vašeho okolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]