Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Z ničeho nic mi neustále nahřívá spirála i když troubu vypnu.Nereaguje na ovládání.Musel jsem vypnout jistič,abych ji vypnul.Poradí někdo?Nebo doporučí opraváře? Jsem z Brušperka.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
arny®
0x
Vypadá to, že se Vám na přepínači funkcí trouby spekl nějaký kontakt. Pokud to tak bude, pomůže jedině výměna přepínače za nový.
arny®
0x
Ještě doplním svou odpověď výše: to platí v případě, že je přepínač mechanický a přímo tedy ovládá, které těleso (tělesa) jsou zapnutá. Díval jsem se na popis Vaší trouby a ta má i digitální ovládání. Pokud je přepínač funkcí propojený s elektronikou a tento přepínač funguje pouze jako volič funkcí trouby, tak je taky možné, že je chyba v elektronice.
arny®
0x
Pokud je trouba ještě v záruce, volejte na telefonní číslo: 840 111 312.
Pokud už v záruce není, lze na stránkách whirlpool.cz vyplnit formulář pro žádost o pozáruční opravu.
Ale zkusil bych zavolat na jejich infolinku 840 111 313, kde by Vám snad měli dát kontakt přímo na nějakého servisního technika z Vašeho okolí.
Pokud už v záruce není, lze na stránkách whirlpool.cz vyplnit formulář pro žádost o pozáruční opravu.
Ale zkusil bych zavolat na jejich infolinku 840 111 313, kde by Vám snad měli dát kontakt přímo na nějakého servisního technika z Vašeho okolí.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]