dobrý den, našel jsem tuto kameru ale ztratil jsem od ní přijímač a vysílač půjde nějak spojit i bez nich? Když spojím ty dráty tak to nic nedělá. Pouze svítí obrazovka jakože není nic připjeno a diody na kameře.
Ten vysílač a přijímač je k prdu, když ne zadní sedačce sedí lidé a je naložený kufr tak to dost zlobí a obraz spíše nejde než jde. Kup kabel za pár korun a Aliexpresu. Trváš-li tom vysílačí s příjímačem, nabídni cenu. já to vyndal a dal kabel.
haf
Dobrý den, chápu to tak, že vy byste mi to prodal?
ar
Hele já ti to klidně i věnuju, ale jak jsem psal, hrozně to zlobí. Neustále vypydává obraz, stačí aby někdo seděl na zadní sedačce a nebo byl naložen kufr. Já to vyhodil a koupil kabel. aliexpress.com/... , od té doby žádný problém a obraz jde bez chyb.
ar
Jen dej bycha na správný konektor který jde do monitoru ! Je víc druhů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.