Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Couvací kamerra

Od: haf odpovědí: 13 změna:

dobrý den, našel jsem tuto kameru ale ztratil jsem od ní přijímač a vysílač půjde nějak spojit i bez nich? Když spojím ty dráty tak to nic nedělá. Pouze svítí obrazovka jakože není nic připjeno a diody na kameře.

https://www.vpcentrum.eu/bezd...ci-kamera-s-monitorem-lcd-7-1
Zdroj:
poradte.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondraseek*
hodnocení

2x

musito byt propojene cinchem kabelem + jak kamera tak lcd +a- a myslim si že by to mohlo jit

ar
hodnocení

2x

Ten vysílač a přijímač je k prdu, když ne zadní sedačce sedí lidé a je naložený kufr tak to dost zlobí a obraz spíše nejde než jde. Kup kabel za pár korun a Aliexpresu. Trváš-li tom vysílačí s příjímačem, nabídni cenu.;) já to vyndal a dal kabel.

Couvací kamerra
haf
hodnocení

Dobrý den, chápu to tak, že vy byste mi to prodal?

ar

Hele já ti to klidně i věnuju, ale jak jsem psal, hrozně to zlobí. Neustále vypydává obraz, stačí aby někdo seděl na zadní sedačce a nebo byl naložen kufr. Já to vyhodil a koupil kabel. aliexpress.com/... , od té doby žádný problém a obraz jde bez chyb.

ar

Jen dej bycha na správný konektor který jde do monitoru ! Je víc druhů.

haf
hodnocení

Já bych to od vás vzal šlo by to poslat?

haf
hodnocení

hodnocení

2x

150korun a nemáš co řešit.

aliexpress.com/...

praded
hodnocení

0x

Bez přijímače to fungovat prostě nebude. Bude to tak,jak píše majitel-obrazovka svítí a nic jiného.

fero*
hodnocení

0x

Dobrý den,pokud by se Vám nepodařilo uvést do provoziu Vaši kameru,mohu Vám doporučit naprosto jednoduchou

a spolehlivou soustavu parkovacích sensoru . Jsou technicky spolehlivé a jednoduchý servis.Používám již dva roky

a spokojenost,-doporučuji.Koupíte v každém vietnamském krámu. Viz příloha.

haf
hodnocení

Aha, takže jestli to dobře chápu tak to kabelem prostě nepujde?

ar

Ne, neopak pokud použijěž kabel tak to pujde na 100% jestli chceš příjimač a vysílač tak to půjde na 50_50%

haf
hodnocení

Aha, takže jak to tedy mám zapojit tak aby to šlo? Nějak mi to pořád nefunguje :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]