Napsal jsem na FACEBOOKU, že na TV Thomson si nepustím SKYLINK LIVE ani za boha. Odpověděl mi nějaký technik z TCL takto :pustíte. Variant je hned několik.1) přes KODI2) přes Sideload Launcher, když to tam nahrajete jako soubor .apk3) z Obchodu Play, jakmile tam bude (to je oficiální cesta)Podívám se tedy do toho Obchodu Play, zdali už tam ta aplikace SKYLINK LIVE je. Kdyby tam nebyla, tak prosím o radu, jak nahrát do TV ten soubor .apk a kde se dá stáhnout.
TV Thomson Skylink nepodporuje. V Obchodu Play pochopitelně Skylink Live je. Jenže TV Thomson nemá běžný Android, ale Android TV a je možné, že tu aplikaci vůbec na TV nenabídne. Zda lze instalovat z jiného zdroje, staženo prohlížečem, nebo z flešky, to nevím. Kodi tam snad je a chce to jen jiný repositor. Ostatní možnosti mi nic neříkají.
Ten Sideload je určen pro Android TV
priklad1*
Tady je nějaká diskuze o TV boxu který má nejspíš Android TV. Nevím ale zdá u TV Thomson je možná instalace z flešky.
android TV je běžný android na televizorech a skylink se dopustil mimořádné krpy a chyby když právě pro android TV aplikaci nevydal a vydal ji jen pro telefony a tablety. Chyba jednoznačně na straně skylink, slibuji ale nápravu tak snad bude brzo protože mám na 3 televizorech stejný problém a proto jsem si místo skylinku předplatit kuki.cz (velmi doporučuj) který na android TV funguje skvěle.
mark213
Sideload apk je v tomto případě blbá rada. I když to tam dostanete bude to mít spoustu chyb a proto taky skylink instalaci na android TV přes Playstore nepovolil, musí ty chyby nejdřív opravit.
U TV HYUNDAI jsem zjistil, ře je tam nainstalována aplikace KODI a v ní je ikona SKYLINK LIVE. Nějak se mi ale nedaří to rozchodit. Neví někdo, jak na to?
priklad1*
Nevím jak funguje Kodi na Hyundai, ale snad musí být nainstalován repositor. Nevím zda lze instalovat z flešky, nebo zda Explorer v TV dokáže někam uložit. Pozor repozitory mají příponu ZIP a to se nerozbaluje.
Zajímám se o android boxy a android tv OS od dob kdy v ČR začalo voyo cz topfun a trápilo mě v boxech DRM widevine kvůli kterého nešlo přehrát voyo. Ale nikdo mi neporadil ani novináři ani prodejci tak jsem založil google plus to ale google zrušil tak jsem založil fb skupinu kdesi lidé pomáhají s ohledně android tv a boxech i různých aplikacích Skupinu najdete na fb pod jménem Android Tv OS& Android box cz sk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.