Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat,chtěla bych si pořídit nějaký dotykový mobil a cena aby se vešla do těch +-3000Kč,máte nějaký tip?Nějaký který byste doporučili?
HLAVNĚ SE NEKUPUJTE GT-S5230 SAMSUNG. PO ZKUŠENOSTECH S DOTYKÁČEM BYCH SI UŽ NEKOUPILA ŽÁDNEJ!NENÍ NAD KLASIKU!
já řadu let používám mobily značky HTC a telefon bez dotykového displaye a bez operačního systému už bych nechtěl. Problém je v tom, že dotykáče se staly módou a cpou se i do hraček za pár tisíc, jenže běžným uživatelům to následně spíše překáží než pomáhá... Zkuste si pořídit pořádný telefon a uvidíte, jaká je práce s dotykovým dislejem pohodlná a rychlá
Jsem pro Nokii. Mám sice starší 7710, ale jsem spokojenej. Nemá teda Wi-fi. Brácha používá 5580 a je taky spokojenej.
doplněno 04.01.10 19:25:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.