Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám 2 a půl roku starý tel. Huawei Y5, který víc než rok opakovaně píše že je plná paměť. Tak se vždy něco z fotek a videí odstraní, čímž se paměť malinko uvolní - na cca 96%. Vědomě nainstalolovaný žádný program navíc nemám, kromě VIBERu. Tak jsem vložil novou paměť. kartu 32GB a všechny fotky s několika videi přesunul na kartu s tím, že by se nové fotky měly ukládat tam. Stáhnuté PDF soubory mažu. Ale tel. stále občas hlásí plnou paměť a navíc se s kartou už 4x během týdne sekl, nešlo s ním nic dělat. Zprovoznit šel po vytáhnutí/vložení baterie. Nyní jsem kartu vytáhl, tel. funguje, ale stále občas hlásí plná paměť. Když budu reklamovat kartu, řeknou je vadný telefon. Když budu chtí opravit tel. řeknou je vadná karta. Prosím poraďte co mám udělat/nastavit, aby bylo po problému. Děkuji. Zd.
Skočil sem tam (i bez PC a redukce) a našel, máte pravdu. Nejvíc místa zabírají aplikace - 2,95GB. Viber, WPS Office, Google Play serv., motivy, kalkulačka, soubory, Vmall. Toto je v Nastavení - Chráněné aplikace. Tak už vím co zabírá nejvíc místa, ale furt nevím co stím..Žádné aplikace, hry sem nadával (kromě VIBERu)
tak si zjisti co kolik zabírá místa. Není snad problém paměťovku dát do PC a podívat se co kolik zabírá
A opravdu mluvíš o nevolatilním úloižisti?
Tak na paměť. kartě je 1% a telefonu chybí místo bez karty i s kartou...Pro paměťovku na PC nemám otvor/zásuvku. A píše nám to v rodině i u jiných telefonů této značky a nikdo neví proč a co stím. Nevím jak či kde zjistím co kolik zabírá místa, doufám, že mi našíšeš jak to zjistím a taky co s tím potom udělat. Ptám se proto, že tomu vůůbec nerozumím (a nejsu sám).
Tak jsem připojil telefon k PC, otevřel paměť a tam je 21 složek. Klikal jsem na každou a otevíral vlastnosti - velikost. Nejvíce místa zabírá Android - 370 MB, asi polovina složek má od 18 do 35 MB. Celkově je volných 370 MB ze 4 GB. Takže součet ve všech složkách dá jen malou část z celkové paměti 4GB. Tak já nevím kde jsou ty ostatní GB..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.