Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

otazka Elektromotor

Od: bohuslav* odpovědí: 9 změna:
Zdar lidi jak můžu zničit elektromotor aby nefungoval zajímá mě co ta věcička vydrží děkuji za odpovědi .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Velkým kladivem. :)

hodnocení

0x

Tady máte odpověď, ale vy jí stejně už znáte, že? ;)

Co takhle pravidlo Z7? Četl jste vůbec pravidla zdejší poradny?

doplněno 03.02.20 08:17:

Taky můžete motor věnovat "sběrači kovů". On už si s ním poradí a Vy budete mít příjemný pocit z dobrého skutku. ;)

bohuslav*
hodnocení

Nevím o čem to mluvíte já se ptám jak se to dá zničit a vy mi tu posíláte jiné otázky...
bohuslav*
hodnocení

A také nevidím žádnou souvislost s pravidlem Z7 nejedná se o trestnou činnost a je to můj majetek

hodnocení

0x

Nezavání to sabotáží? Velmi zvláštní dotaz.

bohuslav*
hodnocení

Ten elektromotor mám na chatě spoustu let, tata mi ho tu nechal než zemřel takže sabotáž cizí věci to rozhodně není

Tak ho místo ničení prodej. Nebo tomá ještě háček že...ničení motoru není normální.

figurek*
hodnocení

0x

Nepoptával jste se nedávno, jak zničit motor tátovy míchačky, kterou si zlovolně uzurpoval váš strýc?

No ale to je jedno. Když je motor váš a zaclání vám na chatě, tak co vám brání odvézt jej do sběrného dvora? Nedovedu si představit, jak může poškozený motor zavazet méně, než nepoškozený.

doplněno 03.02.20 14:39:

Mistře. Ty vaše výlevy mluví především o vás a ne o mě. :)

hodnocení

0x

Ignáci, myslíte jako spálit ho přetížením, nebo mechanicky poškodit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]