Nejste přihlášen/a.
Zdravim, pravidelně jsem tu s várkou svých problému
Půjčil jsem si od mámi repráky.
Bohužel, hučí hlasitě - tím myslím na celý byt, nevím proč. Nevíte proč?
Nezávisle na tom, jeslti zapojim jenom ten hlavní, který má ON knoflík, nebo oba, nebo to mám píchlý v notebooku (tim myslim přes jacka, nebo vypojený), jestli mám v notebooku píchlý napájení, který mi u předchozích repráků způsobovalo taktéž jakési hučení, nebo to je odpojený.
Zřejmě tedy chyba u toho hlavního repráku v napájení?
Změna zásuvky, pokud by něco měla změnit nic nezměnila. Diks
hučí nebo bručí, i nezapojené do žádného zdroje signálu? Pak je v haáji zdroj v tom s ON knoflíkem
Jestli je uvnitř ještě klasický zdroj (trafo, diodový můstek, elektrolyt), tak může být vyschlý elektrolyt. Zrovna před chvílí jsem ze stejného důvodu jeden měnil v kuchyňském rádiu.
Vadný může být kondenzátor - to je na obr. 1 pod označením C1 ok1ike.c-a-v.com/.... Ale když někdo s elektrikou nedělal, tak to je pak těžké.
vidím to na filtraci, nebo někde zem na živý konec. Otevři Jack jestli se tam nedotýkají dráty
na tom druhém obr. votavo je nejaká svokovnice, osvítit a nafotit
Protože "reprák" je tady značena aktivní reprosoustava se zesilovačem,pak bych chybu hledal jen v zesilovači.obvykle to znamená nějakou vazbu vstupu a a výstupu ze zesilovače.Také brumy a hučení může způsobit špatné propojení zemí na propojovacích kabelech.Pokud" hučí" obě reprobedny,pak to způsobuje zesilovač.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.