Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompatibilita LG tv

Od: horacius66 odpovědí: 21 změna:
Vlastním starší tv LG model 37LH 2010.
V současné době jsme již museli použít set top box, což je z hlediska přechodu na novější připojení normální.
V manuálu set top boxu Gogen jsem se dočetl, že lze přes něj propojit i naši bezdrátovou WiFi pomocí adaptéru.
Můžete mi prosím napsat který adaptér je kompatibilní s mou již výše zmíněnou TV?
S pozdravem
Radek Horák

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Já se už nebudu plést do diskuze jaký adaptér. Už tak je to tu nepřehledné ale zeptám se, co si od toho slibujete. Tyhle setoboxy mají většinou nějakých 32mb RAM takže plnohodnotný přístup na internet vám to ani s tím adaptérem nedá. Asi ani nemá předinstalovaný prohlížeč. Zvládne to youtube ale ještě u poloviny odkazů napíše cannot Play this file. S trochou snahy vám to načte IPTV ale na HD linky se taky nechytá a většinou zamrzne.
Jestli vám není líto padesáti koruny, tak na Aliexpress tyhle anténky k STB stojí 2doláče. Ale moc si od toho neslibujte.
Jestli chcete opravdu udělat z hloupé televize chytrou, musíte do druhého hdmi píchnout androidbox. Ty začínají na pětistovce plus nějaký 300 za lepší wifi ovladač s klávesnicí.

fran56ris*
hodnocení

0x

Co to má společného s televizorem.To jeotázka pouze STB.

priklad1*
hodnocení

0x

Predřečník to má trochu popletené. Někdy se stane. TV Gogen pokud není vybaven WiFi tak měl možnost přes USB vložení WiFi Doongle. Dokonce jedno nové po vrácení TV Gogen mi doma zbývá. Tento model LG nic takového neumožňuje. Jistá možnost je přikoupení nějakého Android boxu, nebo Chromecastu který se připojuje do HDMI. Ten má svoje Wifi a umožňuje mimo jiné jistou komunikaci s mobilem

Při vší úctě, popletený to máš ty, nikoliv předřečník.

Tazatel si koupil nový STB Gogen (nikoliv televizi) a ten se umí připojit přes adaptér k internetu. Kompatibilita s televizí s tím nemá nic společného, to je tazatelův omyl.

Ovšem jaký adaptér to umí, to netuším. Mohlo by to být napsaný v manuálu, případně na stránkách Gogenu. Těžko poradit více, když nevíme přesný typ STB. Jen Gogen jaksi nestačí.

priklad1*

Dobře STB Gogen nikoliv TV. Princip je stejný. Buď má WiFi nebo možnost adaptéru. Případně žádné WiFi. Je i možné že moje Doongle původně pro TV Gogen je shodné. Na ostatním nemám co měnit

A ty Doongle byly stejné pro Gogen a Hyundai

hodnocení

0x

Dejte typ stb Gogen, jinak nebudou rady, které by byly pro vás přínosem, pane Horáku

doplněno 01.02.20 23:18:

Pokud máte tento STB, pak wifi adaptér GoGen tady. V obou případech i s návodem ke stažení..."Měl by fungovat"bez problémů...typ USBWIFISTB, který je uveden v návodu k STB, není...asi nepřesný překlad...

priklad1*

Problém, že na trhu není žádný WiFi adaptér pro STB Gogen k nalezení. Možná je stejný pro TV Gogen. Jediný typ WiFi1.

V Královéhradeckém kraji a blízkém okolí mohu dovézt.

A tazatel se ptal jak ke své TV LG připojit WiFi

Neptal, ale to je jedno.

priklad1*

Pokud vím tak jedno je jen kolečko u trakaru.

Asi tedy tuto větu každý chápeme jinak. Je to TV LG bez WiFi. Jenže to Dongle není k nalezení ani pro STB Gogen. Třeba ho možná má.

Můžete mi prosím napsat který adaptér je kompatibilní s mou již výše zmíněnou TV?

V manuálu set top boxu Gogen jsem se dočetl, že lze přes něj propojit i naši bezdrátovou WiFi pomocí adaptéru.

Kapišto?

priklad1*

Prosím tebe přestaň ze mně dělat vola. Nic takového jsem netvrdil. Když tazatel píše, že to STB může umět WiFi s adaptérem, tak tomu věřím. Parametry jsem nezkoumal.

Zkus ale ten adaptér, Dongle, v prodeji nalézt. Najde se jenom Dongle k TV Gogen což je stejný i pro Hyandai. Takový se mi válí doma. Vím o čem píšu.

Radši upřesním aby jsi nebyl na koni. Já jsem hledal a nenašel. Třeba budeš úspěšnější. A k té TV LG snad ani není možnost WiFi adaptéru.

Ty si prostě pořád meleš svou. Nejen v tomto vláknu, ale i ve spoustě jiných. Máš svoji ideu a tu tvrdě razíš.

Já ti ji neberu, ale někdy to je úplně mimo mísu.

Víc k tomu nemám co říci.

priklad1*

Když nemáš argumenty tak aspoň útočíš. Nejsi sám. Pochvalu zasloužíš aspoň za to, že tě slušně vychovali. To jeden jiný asi žil mezi Romy, ikdyž myslím, že ani oni nemají tak jadrný slovník.

No vidíš, nejsem sám, kdo nějak nemusí tvý rady, je nás tu takových dost, já vím. Občas dobrý, ale většinou nesmysly.

Jdu spát, dobrou noc.

Někdy se nad sebou zamysli a trochu uber. Hned tu bude lépe.

priklad1*

No vidíš. Asi jsem Tě přechválil. Nechtěj si s tím "kamarádem" podat ruce. Nestojí to za to. No moderátoři rádi napominaji. Tentokrát to radši smazali. Asi chrání" svoje" lidi.

horacius66
hodnocení

Jedná se o Full HD Set top box, model DVB 272 T2 Pvr. Samozrejme jsem se také dočetl z návodu, že mám zakoupit již zmíněný USBWIFISTB, ale nikde nic takového na netu není. Trochu jsem pátral a prý by měla být kompatibilita s Zirkon WA 150.

I tam je to v návodu stejné..str.8...USBWIFISTB...platí, co jsem psal výše

priklad1*

Nevím z jaké jsi lokality. Mám USB adaptér pro TV Gogen. Chtělo by to zkusit

hodnocení

0x

A proč ho nepřipojíte přes LAN?

V návodu je – Wifi nebo Lan kabel

Kompatibilita LG tv
priklad1*

Myslím že podstata dotazu je, jak připojit k WiFi TV LG

No já bych řekl, že to není podstata dotazu ale špatná formulace.

A z odpovědi "horacius66 včera 23:19" že se jedná o STB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]