Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám iphone 7 po záruce a jednoho dne se mi ukázala chybová hláškažádná služba a "dokud iphone neaktualizujete, nebude na něm možné přijímat hovory ani používat mobilní data"
Po cca 24 hodinách se zas rozjel a fungoval jako normálně a dvakrát do měsíce se to ještě stalo. Potom už se ale nerozjel a vubec neregistruje, že by v něm byla nějaká sim. Na netu jsem se dočetl pár rad, ale pokaždé co něco udělám, objeví se další chybová hláška.
Dám obnovit nastavení sítě - Iphone se sekne
Aktualizuji software přes nastavení v iphone - aktualizaci nelze ověřit protože nejste připojeni k internetu (i když samozřejmě jsem)
aktualizuji software přes itunes - konečně se aktualizuje, ale problém přetrvává
už jsem vážně zoufalý, řekne mi prosím někdo co s tím mám udělat? pro chytráky: servis je další možnost až po poradte.cz
když jsem ho potom obnovil tak chybová hláška - Iphone nelze aktivovat, protože se z něj nepodařilo načíst aktivační data
Pokud to jde, proveď optimalizaci systému a u některých telefonů jde vyndat baterie-odpojit telefon od zdroje napětí a provést tím "restart " software. V případě, že nejde vyjmout baterii, RESTARTUJ telefon v klasické nabídce na displeji (většinou po zmáčknutí tlačítka Power). Jinak nainstalovat původní firmware, vypnout dočasně/zkušebně aktualizace a vyzkoušet funkčnost SIM karty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.