Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokie5800 vs GPS - platby operátorovi?

Od: vena* odpovědí: 1 změna:

Mám nokii5800 a nechal jsem si tam nahrát GPS.Pak jsem zjistil že udajně za používání budu prý platit svému operátorovi?Je to prý stahování dat a tak se ptám dá se to nějak obejít že si zapnu GPS mapy v mobilu na nokii5800 a nic za to platit nebudu? Dík vena.Má e-mail je ostruszka.vaclav@centrum.cz tel 606428151.Dík

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Pokud jste si stáhnul do mobilu navigaci,navigace si bude stahovat do vašeho mobilu určitá data,která potřebuje k tomu,aby fungovala.Proto je nutný datový tarif.Obejít se to bohužel nedá.To by musela být nějaká offline navigace a to je nesmysl.Budete si muset pořídit ten datový tarif.Co máte za operátora?

doplněno 04.01.10 16:12:

Většina operátorů má několik týdnů internet zadarmo,platíte až po uplynutí stanovené lhůty.Poté se cena pohybuje kolem 40,-KČ za týden.Já mám Internet v mobilu od O2.Měl jsem ho 3 měsíce na zkoušku (teď to zkrátily na 1 měsíc) a platím si právě 40,- KČ za týden.Ostatní operátoři to mají podobné...;)

Navigaci připojíte přes tento datový tarif.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]