Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mizí programy na TV

Od: wuxia odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím o pomoc.

prosím o pomoc a radu. Při aktualizaci programů na televizi mi z nabídky zmizely programy Prima Comedy Central, Nova 2, Nova Gold a ještě i nějaké další. Mám televizi s DVB-T2 tunerem a pokojovou anténu. Donedávna mi tyto programy bez potíží fungovaly. Ještě připomínám, že televize se nachází v panelovém domě v Praze na Chodově.

Věděl by někdo, jak to rešit prosím?

Díky

w.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus to přeladit. Stále se vypínají staré a zapínají nové. Do léta se to asi bude muset udělat ještě několikrát.

hodnocení

0x

Už jsem ladil 3x a zase něco nejde. Ani nerovnám programy, protože za dva dny to bude zase jinak.

verca1*
hodnocení

0x
Mam stejny problem. Vcera hralo vse, dnes zapnu, nejelo nic. Uz jsem 3x ladila a nejede prima, prima cool, a dalsi...

hodnocení

0x

Dobrý den. Včera po půlnoci mě zmizely všechny Primy, ale neměl jsem náladu to znovu naladit, tak jsem to udělal až ráno. Naladily se na jiném kanálu. Vysílač mám Praha-město.

solut
hodnocení

0x

Měl jsem ten problém také,příjem ze společného svodu(panel.dům) - koupil jsem anténní zesilovač AM 797 zesílení na 28 dcb,návod

je přiložen u zboží,zapojení je jednoduché -zaslání do 3 dnů( tv-anteny.cz)použil jsem zesilovač pro 3tv ale zvládne v pohodě 5tv bez ztráty

hodnocení

0x

U nás v paneláku kvůli tomu musí přijet servisák přes antény, něco je špatně. Tak se zeptej sousedů zda to tak taky mají a pokud jo, tak ať to řeší někdo ze správy domu. Samozřejmě to celé souvisí s přechodem na DVB-T2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]