Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,
chtěl bych od vás poradit jakej mobil si koupit. Bohužel teď mám trochu omezené finance, tudíž bych byl rád kdyby se vlezl na nějakých 3 500,- ( samozřejmně 3,7k vadit nebude :D ) Rozmíšlím zatím mezi Samsungem Galaxy Ace (S5830i) a Samsungem Galaxy S6500 Mini II, co by jste doporučovali vy? Můžete klidně navrhnout i něco jiného pokud máte zkušenosti.
Za tuhle cenu doporučuju si připlatit ještě dvě - tři stovky a koupit nejlepší volbu v týhle cenový relaci - Huawei Ascend G300. Teda pokud nepatříš mezi lidi kterym stačej malinkatý displeje a slabý procesory.
Já osobně ten Huawei budu kupovat hned jak na něj budu mít Pár lidí z mýho okolí ho má a všichni jsou s nim spokojený. Měl jsem v ruce už x dotykovejch mobilů a osobně bych pod 4 palcovej displej už v žádnym případě nešel.
Momentálně mam 3" Xperii X8 a napsat na tom něco mi drásá nervy. Nechápu, že jsem s nim ještě nehodil o zem.
Další hodně dobrej je ZTE Tania. Ale ten bych si nekoupil kvůli windows phone - operačnímu systému bez budoucnosti.
Hlavně se nesnaž za každou cenu koupit něco jen podle značky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.