Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Rovnou říkám, že se v odborných údajích o tv nevyznám a nepředpokládám, že se to naučím. Proto prosím o radu. Potřebuji koupit novou TV , ale mám několik podmínek : poměrně v dnešní době už malou úhlopříčku 32 palců, samozřejmě aby to umělo to nešťastné dvb t2 a potřebuji výstup na sluchátka (ať mně neslyší všichni sousedé - já je teda slyším celkem dobře). Pokud má někdo osobní zkušenost, byla bych ráda , když se podělí. V reklamě je samozřejmě zalité sluncem a funguje na 100 procent. Jo a TV používám jen na koukání na tv ptogramy.
Stálé zdraví přeji.
3x
Sorry, ale:
DVB-T2 mají dnes všechny, jinak je to neprodejné
výstup na sluchátka většinou
Zjistit co existuje, není problém. Náhodně jsem zvolil Datart.cz, zvolil televize 32 palců a vyjely na mne typy co mají. První Philips nemá sluchátkový výstup napsaný (to ještě neznamená ž enení), další JVC ho mají. Když to má Internetové funkce navíc, tak se snad nic neděje. Prostě vlezte do obchodu a kupte co tam bude; jak píšete že se v odborných výraazech nevyznáte, tak asi nechcete nic extra.
A samozřejmě, kvůli DVB-T2 nepotřebujete nový televizor. Buď za pětikilo pořídíte STB, nebo pokud máte příjem přes kabelovku nebo IPTV nebo satelit tak se vás to netýká vůbec.
3x
Dobrý den. Televizí 32 palců/ 80 cm je velký výběr. DVB-T2 mají snad všechny v současné době prodávané. Výstup na sluchátka možná všechny nemají, ale budou to spíš ty nejlevnější. Nepíšete jestli chcete full HD, HD. Já mám Panasonic, kde je i slot na USB a CI, ale to už ma také většina.
doplněno 28.01.20 20:09:
Snad jsem ty technické popisy četla dobře, ale přišlo mi, že DVB T2 všechny tv nemají (mám dojem že asi ty nejlacinější?)
Koukala jsem na Panasonic tx-32GS350E, ta by vyhovovala , že jo?
Díky všem z a odpovědi a přeju stálé zdraví.
Díval jsem se na to a i ta nejlevnější za 2990,- má DVB-T2. Ano, ten Panasonic by Vám mohl vyhovovat. Má i wi- fi, funkci červeného tlačítka, HDMI, webový prohlížeč.
cituji: "TV používám jen na koukání na tv ptogramy" ... červené tlačítko ani browser tazatele nezajímá. Navíc pokud pak TV ani nepřipojí k internetu, budou tyto funkce k ničemu.
jinak všechny ty výše odkazované televizory i ty nejlevnější mají DVB-T2 nad tím vůbec nemusíte pochybovat, jinak by byly naprosto neprodejné a v popisu to mají vždy jasně uvedeno. Často se tam setkáte s označením DVBT/T2/C/S2 ... kde to T2 ke schované mezi lomítky, protože televizor těch norem umí více druhů, ale i u takového skutečně podpora DVB-T2 nechybí.
0x
Nenechte se zmást DVB T2. Důležitější je HEVC nebo li H265. Jsou schopni prodat TV s H264
A sluchátkový výstup vypustil u mnoha typů Samsung
To už je dnes velmi neobvyklé a kdyby se to stalo nenaladí na takové Tv žádný program takže by ji co? vrátila zpět do 14 dnů v zákonné lhůtě bez udání důvodu a prodejce by ostrouhal. Dostala by své peníze zpět v plné výši včetně poštovného. Proto logicky takovou kombinaci dnes už nikdo nenabízí aniž by se ujistil, že si je kupující vědom omezení které by z toho vyplývaly. Žádný eshop nechce čelit takovému mnozství 14denních vratek - z toho by byly jen ztráty.
0x
Pokud koupíte vámi uvažovaný Panasonic, pak třeba tady k němu dostanete i mixér a na měsíc zdarma DIGI TV s více než 100 programy (na měsíc od data nákupu)...a manuál, poměrně podrobný, získáte tady v sekci Ke stažení...jinak k tv bývá přiložen je zjednodušený návod (většinou)...kde jsou jen základní údaje...
To není satelit, nabídka je přes internet... jako příklad podobně i Kuki. Hodně provozovatelů televizního vysílání si dělá reklamu přes prodejce televizí, nabídnou na měsíc zdarma bez omezení, část diváků jim zůstane a platí příslušný paušál. Osobně jsem za 1,-Kč v lednu dostal k novému televiznímu přijímači kuki.cz zdarma na měsíc (funguje měsíc od data koupě)...
0x
Taková se dá sehnat poměrně levně pod 3000 Kč nová s 2 letou zárukou. Uvedené požadavky splňují dnes i ty úplně nejlevnější televizory.
vyhazovat za to 6000 tis a více je naprosto zbytečné plýtvání penězi.
0x
Mrkněte se na dražší Sony Bravia cca 7 ooo,-Kč, uhlopříčka 80cm, má i výstup na sluchátka. Televize má být japonská, ovladač je ale čínský, za mě ne moc zdařilý (pro starší generace je možno koupit univerzální jednoduchý ovladač ceskysatelit.cz/... Odkaz na tv: planeo.cz/... Obraz je dobrý, připojit se dá satelit (karta se vkládá zhora-Sony styl..), kabelovka, klasická anténa, internet (ethernet), starší přístroje přes SCART, je tam USB, HDMI, video vstupy.. Těžko říct jak bude fungovat za dva roky-ostatně to vědí jen výrobci, co tam nechají nacpat za součástky..
- Nejlepší set top box DVB T2
- Nejde naladit kanal 26 dvb t2 ceska televize
- Příjem DVB T2, jedna TV nejde
- Jaký typ set top boxu pro DVB T2?
- Signál DVB-T2 na druhé TV
- Nenabíhá ladění instalace SetTopBoxu
- Vypínání DVB-T
- Návod na zapojení SET TOP boxu DVB T2
- Setobox na DVB T2
- Televize s DVB-T2 tunerem
- Nevysílá se už teď něco na DVTB2?
- Jaký setobox na dvbt2
- DVB T2 Nova
- Tv programy v HD kvalitě
- SetToBox a chytrá televize, HbbTV
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.