Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Settopbox 2xtuner,usb, 2xscart

Od: davidhavel* odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny uživatele a prosím o pomoc při vyhledávání settopboxu, který se bohužel i u nás stává nutností :(

Máme snahu mít doma co nejméně elektroniky kopírující stejné fce, takže naše požadavky jsou následující:

Musí umět nahrávat na USB flash. Čím větší paměť zvládne, tím lépe => mám doma 250GB externí disk, tak by bylo fajn moci ho využívat.

Podmínkou je rozhodně 2x tuner, aby se dalo dívat na jiný program, než se nahrává.

Výhodou je 2x scart, aby mi nepřibyla doma další "zbytečná"kabeláž a nemusel jsem kupovat rozdvojku.

Cenu si představujeme do Kč 2tis,-

Našli jsme zatím nejlépe tento, ale tomu chybí právě ono USB... jiným chybí zase 2x tuner..

okcomputers.cz/...

Budeme se těšit, co nám doporučíte a případně děkujeme za postřehy a tipy. D+J

doplněno 03.01.10 16:45:

:´) vedeme doma debatu zda opravdu potřebujeme aby stbx měl 2x scart? Pokud propojim TV-stbx a následně stbx-dvd, nejspíš nedocílám toho, abych si mohl přehrát dvd disk že? Domnívám se tedy že stbx stačí 1xscart a rozdvojka scart je nutná. Bude tak propjena tv-rozdvojka scart do které přijde jak stbx tak dvd a tyto přístroje půjdou používat oba, resp. každý zvlášť. Za případné vyvedení z chybných dedukcí předem díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bambi*
hodnocení

0x

Zdarvim ja mam doma tenhle okcomputers.cz/... a nemuzu si stezovat funguje uplne v pohode. Ma 2x tuner + 1 virtualni, 2x scart a ma k nemu pripojeny pres usb 320 GB ( je od Samsungu 2,5 palec )disk. Akorat je obcas problem s tim diskem pac nema vlastni napajeni a obcas napajeni pres usb neni dostatecne na roztozeni disku a ten se kousne ale po chvili zas funguje v pohode. Ted uvazuju jak se toho zbavit

jirbar*

Vyhozené peníze. Copak na tom jede. Multiplex 1, nebo snad i 2 či 3 nebo dokonce 4.

Pokud jenom Multiplex 1 tak by měl stačit jeden tuner k nahrávání a současnému sledování jiného programu.

Radši si připlatím a instaluji tohle.

satelity-hdtv.cz/...

bambi*

No pro mne to vyhozene penize nejsou. Jede mi na tom multiplex 1, 2, 3 a 4. Par krat se mi uz stalo ze jsem nahraval dva ruzne programy ve stejnou dobu a na treti jsem dokonce koukal. Jedine co mi vadi je ze nemam vic sportovnich kanalu

jirbar*

Tolik "protekce". Nám Multiplex1 pojede tak za 2 roky a navíc pokryvné vysílače nebudou a jsem zvědav jak ý bude příjem 55 km od vysílače a navíc v kotlině.

Stejně bych si koupil toto

digizone.cz/...

Dva programy nahrávám na externí HDD a třetí sleduji. Je to HD, což o septoboxu nevím.

doplněno 06.01.10 01:11:

Jo a kdyby nebyl sportovní ani jeden, tak to jen uvítám. Jenže s tím se nic nenadělá

Dnešní garnituře vyhovuje "Chléb a hry"Chleba tolik, aby se nechcíplo a hry, aby se držela ústa

davidhavel*
hodnocení

Díky za podněty, přítelkyně nakonec vybrala tento, dnes by měl dorazit, tak jsme zvědaví ...

itage.cz/...

jirbar*

No je to pěkně popsané, ale máte vůbec HD. A Multiplex bude vůbec HD vysílat. Pokud 2x NE tak je to k ničemu.

davidhavel*
hodnocení

Ano, odpověď bude skutečně 2x ne, ale přesto nám přístroj plně vyhovuje ;) a to už třeba i vzhledem k tomu, že do roka chceme stejně pořídit novou televizi.. tak ještě jednou díky za diskusi a tipy. DH

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]