Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka

Od: filhaus odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, mám LG 42LN577S LED SMART TV, 42" (107 cm). Už jí mám asi cca 6 roku. Po 3 letech, byla už v opravně (vypínala se) a poté zase, až doteď normalně fungovala. Minulý týden náhle ztmavnul obraz a aby byla ještě vůbec použitelná, musel jsem jas a kontrast nastavit na max. A včera po zapnutí, funguje už jen zvuk a zcela černá obrazovka bez obrysu, prostě (tma). Co to může být? Znovu s ní do opravny a nebo, už se to nevyplatí. Případně máte jiný tip. Předem děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelll
hodnocení

2x

Zdravím, je to cca týden, kdy jsem se na tohle téma bavil s kolegou. Příběh zkrátím na to, že ho stála oprava (i s prací!) 220,- Kč a druhý den měl opraveno (druhá možnost byla reklamace přes Alzu - zasílání, čekání měsíc atd.). Byla to pojistka, či nějaký kondenzátor - prostě součástka za pár Kč. Uváděl totožnou závadu - černá obrazovka a šel jen zvuk.

Teď záleží na tom v jakém místě bydlíte, ale zruční opraváři už zase "vylézají na porvch", takže bych to zkusil.

filhaus
hodnocení

No při první opravě mě stále diagnostika 250 Kč a samotná oprava 1000 Kč. A ůdajně se museli vyměňovat led diody. Takže po první opravě s cennou celkem (1200 Kč) váhám, co bude lepší...

pavelll

těch 250,- za diagnostiku bych obětoval. A pak se rozhodl co dál, opravu za 1000,- a víc bych již nerealizoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]