Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EZS - Termostat

Od: pp odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, stavím si vlastní ezs, bude to paradox sp6000 i s gsm PCS-250 (vč. VGMP3). Od ústředny bych ale krom ovládání pgm přes gsm (například otevírání brány) chtěl i ovládání kotle. Vím, že se dá koupit samostatný gsm termostat, který spíná dle nastavené teploty + podle ovládání pomocí sms. Tohle by sice zvládla i ezs přes pgm, ale k čemu mi je tohle ovládání kotle na dálku, když nevím na dálku jaká teplota v dané místnosti je? Jak by se dalo krom spínání relé na dálku i přenos nějakých informací z termostatu? Možná jsem jen příliš náročný, ale řešení této logické úlohy mě zajímá snad ještě více, než její realizace :D
Doufám, že jsem své myšlenky sepsal co nejpochopitelněji, jsem v tomto oboru nováček. Děkuji všem za odpověď :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná j edna z možností....výrobců a typů bude více... pp...ubírám se správným směrem? Hledáte toto...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]