Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smart TV zobrazení info lišty

Od: utur* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den . Mám takovou uživatelskou podmínku před koupí nové Smart TV a to , že bych potřeboval aby po přepnutí TV předvolby byla v info liště, která se objeví na několik sekund informace o zbývajících minutách do konce právě vysílaného programu viz. foto v příloze jak to zobrazuje moje současná ne smart TV Philips. V obchodě to nikde nemají zapnuté a naladěné na tv vysílání a nedokážou mě na to odpovědět. Zvykl jsem si na tu funkci a rád bych aby ji nová tv uměla. Udajně Sony smart TV zobrazují dvoubarevný graf v podobě přímky kde je zobrazeno jaká část vysílaného pořadu už proběhla a část do konce to by také stačilo pro informaci. Jsou další TV smart které to také zobrazují, třeba Thomson prý je stejná platforma? Co současná Philips TV?

Smart TV zobrazení info lišty

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

douby*
hodnocení

2x
AndroidTV zobrazují takovýto info panel. Viz foto:
douby*
01.02.20 12:33
Smart TV zobrazení info lišty #2
utur*
hodnocení

Jo děkuji tohle by mě vyhovovalo. Vidím že to je televize Thomson budu tedy vedet že ty to dokáží zobrazit jako ten graf. Ale myslím že u všech to tak nebude. Já jsem si prozatím koupil pouze set top box Mascom a ten to takto nezobrazuje. Takže předpokladam že bude záležet od výrobce . Nebo je to tak že všechny Smart TV které mají operacní system Andriod TV to zobrazují tak jak jste mě poslal na obrázku?

douby*
Ano všechny televize s Android TV 10 mají identické uživatelské rozhraní, stejně pak všechny televize s Android TV 9 atd ... Liší se od sebe verze operačního systému ale ty jsou pak na všech tv různých výrobců stejné (Thomson, Sony, hisense,Phillips, Sharp...)
utur*
hodnocení

Děkuji vyčerpavajici odpoved

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]