Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB T2 Nova

Od: lvice® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám dotaz. Přijímám digitální televizi přes set-to-box, Přeladila jsem si všechny programy a u všech mám za lomítkem T2, jen u Novy mám za lomítkem P. nevíte někdo co to znamená? Jinou Novu /T2 tam nenajdu.Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud je u jména programu v T2 multiplexech (obvykle PS12 a S22) označení /P, pak je tento program v daném mulitiplexu jen dočasně. Je to proto, aby se divákům některé programy během trvání přechodu neztratily úplně. Konkrétně Nova/T2 by měla být v trvalém multiplexu 24, pokud ji nemůžete naladit, pak tento multiplex ve vašem bydlišti buďto ještě nevysílá, nebo potřebujete upravit anténu.

Pro Prahu a střed/...

hodnocení

0x

Tuším, že by to mohla být "přechodová" frekvence/kanál.

kenav

Ano je to prechodova frekvence a 31.1.bude vypnuta.Pockat a pak znova naladit.

hodnocení

0x

Taky jsem se divil, proč je u Novy (a dalších programů na stejném multiplexu) P. Přitom dřív tam bylo T2 a od té doby jsem nepřelaďoval, takže jsem si jistý, že se jedná o T2 vysílání. No, snad to tu někdo objasní :)

doplněno 24.01.20 10:28:

@martincakl to by mohlo být ono. Jen je divné, že dřív to tam nebylo, přestože to bylo taky přechodové, a ostatní multiplexy, které jsou taky přechodové, tam mají normálně T2

hodnocení

0x

Dobrý den. Podíval jsem se a já tam mám za lomítkem T2. Na TV Nova i TV Nova Cinema. Vysílač je Praha Žižkov. Nemám STB, ale novou televizi.

hodnocení

0x
No a co vám ukazuje televizor po spuštění programu? Nabízí to Nova nebo Nova HD?
Jinak: prijímàfe signál ze společné antény? Tak se zeptejte správse antény.

Nova v pozemní vysílání v HD nevysílá. A správce antény nemá vůbec vliv na to, co se vám bude zobrazovat jako název programu.

hodnocení

0x

Já mám novu na pozemním vysílání asi 5x

3x nova, 1x nova/P a 1x nova /T2

A už jsem to přeladoval před vánocemi a nyní po vypnutí cukráku.

A budu to asi ještě minimálně 2x přelaďovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]