Nejste přihlášen/a.
Jak nahradit duální televizor? Jde mi o sledování jiného programu,než nahrávaného. Mě napadá jen přidat settopbox s PVR.Nemáte nějaký tip?
Záleží co a z čeho chceš nahrávat.Z našich TV stanic se dá náhrávat pomocí TV programu na SMS.cz.
Musíš se přihlásit a v jejich TV.programu si vyberš který pořad chceš nahrát,
Pokud chceš si ho stáhnout do PC a přes něj třeba na flešku nebo externí HDD - můžeš. tvprogram.cz/...
Ale že to je za 200 Kč měsíčně, to už ti pan rádce neřekne. Teda měsíc na zkoušku za kačku.
priklad 1 - až si ověříš jak to funguje, potom kritizuj.
Kdybych to neměl vyzkoušené tak to sem nedávám. A 1. - SMS.cz mám tak odhadem 6 let.
A 2. - Lepší.tv mám také, ale pouze 2.roky a ujišťuji Tě že se z toho nedá nahrávat na PC. Ani z jiných IPTV.
To bys, jako superodborník přes OTG, měl vědět. Za internetové TV se platí POUZE ZA SLEDOVÁNÍ a ne za stahování.
Přestaň rýpat - je vidět že nic jiného neumíš, protože jsi nic neporadil. Pouze ZASE ŠÍŘÍŠ L Ž I..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.