Dobrý den, Chtěl bych se zeptat. Mám v plánu si pořídit ps4 slim a chtěl bych si k němu pořídit monitor tak do 4500 Kč. Ale nevím jestli je monitor k ps4 vůbec dobrá volba a případně jaký tedy vybrat. Nejsem náročný, nikdy jsem na ničem nehrál a mám v plánu ps používat spíše na relaxační hraní nějakých těch singleplayer záležitostí.
Spíš bych k herní konzoli volil větší úhlopříčku, 32", stačí cokoli s full HD a HDMI vstupem. Vhodná by byla nějaká starší televize co neumí DVB-T2 a proto se jí lidi v této době levně zbavují.
jjf
Chtěl jsem právě prozatím koupit monitor, protože na televizi můj rozpočet momentálně nestačí. Navíc s výběrem televize si nejsem jistý už vůbec.
jindrich777
Psal jsem starší. Stojí to pár tisícovek. Právě ty, co lidi prodají, protože neumí T2. Ale každopádně cokoli s full HD a HDMI a rozměry záleží na místnosti, kde to bude a vzdálenosti, na kterou se u toho bude sedět. Nemá smysl koukat z metru na úhlopříčku metr a víc nebo na monitor z pěti metrů. Ono to full HD není moc jemné už od 24" nahoru, pokud se člověk dívá vyloženě zblízka.
PS4 Slim zvládne Full-HD výstup při 60 Hz. Takže žádný herní 120 Hz či více monitor nemá smysl k tomu kupovat, stejně tak 4k rozlišení vůbec nemá smysl.
Takže vybírat podle toho jakou chcete velikost, a berte monitor, který má reproduktory či výstup na sluchátka (a umí pouštět zvuk z HDMI), protože PS4 umí posílat zvuk pouze do HDMI.
Třeba tento, ale výběr je opravdu velký. alza.cz/...
Myslím si, že za chvilku bude hromada televizorů za odvoz zdarma... Jenom je možné, že pokud budeš náročný a starší TV nebude mít třeba herní mód, tak nebudeš nadšený... Ale taky to nemusíš vůbec poznat. Záleží jak jsi náročný a jak "vrcholově" hraješ... A teď čtu, že nejsi velmi náročný... Tak věř, že pokud vydržíš, tak za odvoz slušnou LCD najdeš... Každý není posedlý mít setobox...
Naprosto neekonomicka investice. Nešetři si o 1500 víc a kup za 6000 TV s úhlopříčkou 42 palců (phillips jsem nasel jako první, bude jich ale víc). A neres parametry TV, vyjma 1080p. V téhle cenově relaci z toho víc neziskas, ale pořad lepší jak jakýkoliv monitor V cen. relaci do 4500.
jjf
Tak to v tom případě moje preference dost mění. Mně se právě snažil někdo namluvit že televizi musim mít nejméně za 12000 Kč. Ale jestli je to takhle tak bych tedy radši pořídil TV.
re4zon
Slusna tv skutecne stoji 12k+, ale pokud to mas jen na hrani a nejsi narocny, uplne ti staci mnohem levnejsi. Ale na tvem miste bych se drzel toho co ti tu radi vic lidi, koukej po pouzitych, ted je idealni doba a muzes koupit vetsi / kvalitnejsi za par tisic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.