Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hračka Auto na baterie

Od: pavlos® odpovědí: 10 změna:
Nevíte k čemu to slouží, vypadá to na nabíječku na baterie,ale nevím na jaké.dik
Hračka Auto na baterie
Hračka Auto na baterie #2
Hračka Auto na baterie #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

na Ni-Cd, pravděpodobně z toho autíčka. Čtyři články v sérii (4,8V)

hodnocení

To jsem taky vyčetl,auto je na 5 baterek 1.5 v a ty tam rozměrově nepasuji.jsou krátké.ovladač je na 9v.ta tam taky nepasuje
Potom to bude nabíječka s autíčkem nijak nesouvisející :) Ni-Cd se v dnešní době už navíc prakticky nepoužívají, takže pokud do toho nemáte vhodnou baterii, asi to prakticky k ničemu nebude.

111®
hodnocení

2x

protože je to nabíječka na nějakou kompaktní baterii složenou ze 4 článků. Podle toho co píšeš to vypadá že k modelu nepatří, pardon...a není to samo o sobě baterie? nevidím na tom nikde zádný přívod aby to byla nabíječka

Je to "charger" a z druhé strany má přímo vidlici ;)
111®

tak jo akorát neumím anglicky

hodnocení

Asi máte oba pravdu, zřejmě to k tomu autu vůbec nepatří,sousedka likvidovala hračky po vnukovi tak mi to nabídla pro moje vnuky jestli si s tim ještě nevyhrají.Zrejme to patří k něčemu jinému.diky

hodnocení

0x

Nabíječka s bater/...sice na vyšší napětí...ale není ta baterie ještě zabudovaná v autíčku? Je to každopádně blok (4x1,2V AAA? AA? nebo jiný typ, nevíme rozměry...) Podle fota je to už starší typ autíčka, takže podle mne buď NiCd nebo NiMH...

doplněno 22.01.20 12:17:

A na ty tužkové autíčko nejede?

hodnocení

Není,v autíčku je jen 5 tužkových baterií v ovladači jedná 9v.

hodnocení

0x

Nabíječka dává 4,8 V, takže pokud je v autě 5x NiCd (případně jiný akumulátor) tedy 6 V, je ta nabíječka na 100% k něčemu jinému.

doplněno 22.01.20 12:51:

Ale na nějakou hračku je to určitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]