Nejste přihlášen/a.
Jak zapojit kontrolku dobijení, tu co je na obrázku do baterky?
Na fotce je baterka.
Jedná se o tuto dobijecí baterku.Při výměně staré baterie za novou jsem nechtíc při manipulaci ulámal některé dráty a neoznačil si je.Při zpětné montáži jsem některé dráty nastavil, protože byly krátké.Po té už jsem to nedokázal zapojit s tou kontrolkou dobijení co je napředchozím obrázku.Mám to zapojené tak jak je to na tom náčrtku namalované,v předchozím obrázku.Tak to dobijí i svítí ,ale nemám kontrolu jestli to dobijí.Nejvíc by mě pomohlo namalovat do toho náčrtku kam přiletovat tu diodu s odporem a kondenzátorem co je taky na předešlém obrázku.
No schéma jsem rozluštil a nevidím žádnou zradu. Baterka napájí přes jeden vypínač zadní světlo a přes druhý vypínač reflektor. Baterka je natvrdo připojená na konektor k nabíječce.
Chybí ti mimochodem to základní a to je pojistka, ale vzhledem ke kresbě schématu... nu dobrá.
Led diodu bych zapojil paraelně s malým odporem na svorky konektoru pro nabíječku a baterku + přívod bych oddělil do serie tím odporem, aby do ní netekl tak velký proud při nabíjení.
To je jízdní kolo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.