Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych se zaptal na nějaká vaše doporučení, na kameru, kterou bych rád nainstaloval do bytu na hlídání.
Byl bych rád, kdyby kamera měla nějakou aplikaci, kde bych se na ní mohl připojit přes telefon a sledovat aktuální dění v místnosti. Chtěl bych, aby fungovala i v noci, ale bez přísvitu, protože si jí chci dát do ložnice. A třetí věc, kterou bych byl rád, aby kamera měla, tak ukládání záznamu (klidně do smyčky) nejlépe asi na internet? Nebo do té aplikace, nevím
Jde mi o to, že kdyby mi ukradli PC, do kterého by se záznam ukládal, tak je mi to k ničemu...
Samozřejmě, že bych byl rád, kdyby byl záznam použitelný a nebyl na něm jen rozmazaný flek.
Rád si poslechnu vaše doporučení a předem děkuji za odpovědi.
Já jsem už před lety koupil kamerový 4CH systém od Zmodo, něco takovéhoto
alza.cz/... o low-end, nemám ho v bytě, ale kamery tvoří periferijní ochranu okolo domu. Šlo spíše o vyzkoušení, jak to funguje, co to umí. No a zkušenosti jsou dobré, funguje to spolehlivě, záznam není do PC ale do recorderu systému, kde je 1TBdisk. Je k tomu i aplikace do mobilu, takže se můžu z druhého konce světa podívat, co se děje u nás. Kamery mají přísvit, ale UV, takže v noci není vidět, že svítí.
Ovšem do bytu - to mě přijde už jako dost narušení soukromí - ale to není technický problém,.
Tuhle mám ověřenou a vím, že v noci vidí.
Tak zamřížujte ten balkon nebo prosklete. Dívat se, jak mi někdo leze do ložnice, když jsem v práci... Stejně zloděj do té doby uteče a záznam bude...no.
To už je vhodnější na pozorování postele, ale na zabezpečení jen kamera?
Kamera je jen doplněk v zabezpečení.
papouch01: Ta kamera vám fakt bude k ničemu. Zloděje to ve valné většině případů neidentifikuje-i ta nejlepší kamera, a to ta za pěcet by ťaman opravdu není, by musela zabírat jeho ksicht zblízka a osvětlený. A jako prevence je to úplně k ničemu, zloději to nijak nebrání a než byste přišel na to, že někdo do bytu vniknul - dejme tomu, že ano - tak než zkontaktujete policii, než vás operátor vyzpovídá dementníma dotazama, a než tam cajti otrávení z vyrušení siesty někde u hambáče na pumpě přijedou, tak uplyne dobrá půlhodina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.