Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 Internet v mobil jak zrušit

Od: petiik odpovědí: 5 změna:

Poradte jen tak sem si dal do telefonu internet na mesic zdarma vcera mne prisla sms ze to muzu zrusit at odeslu heslo DIVM na cislo 999181 tak jsem to odeslal a prisla sms ze je chyba v textu tak nevite co tam mam odeslat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Zavolej ma číslo 800 123 456 a proveď to přes operátora!

JABRAKA

petiik
hodnocení

A SMSKOU BY TO NESLO

Zavolej na *11 tam to zrusí hned anebo posli D_IVM na nejake sesticiferné císlo z hlavy ho fakt nevím.. *smich*
erdes

Rusi se to smskou D(mezera)IVM na čísle 999181 (a zruší se to o půlnoci dne kdy to poslete) - a ten den se pak uz nepripojujte na internet!

stany*
hodnocení

0x

Dejte si pozor, pokud to zrusite, poslou vam v zapeti SMS o aktivaci internetu a uz Vam to fakturuji! Me se to stalo, ale reklamaci mi nakonec uznali. Nejlepsi je zavolat *11 a pres operatora

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]