Zdravím.Mám paragraf 5 a chtě bych si udělat šestku.Co všechno to obnáší?Praxi v oboru mám cca 2,5 roku ale ve firmě, kde momentálně pracuji, jsem teprve měsíc.Kdo mi může potvrdit, že už mám praxi abych mohl jít ke zkoušce?Jedině ta firma, ve které jsem?Mám jednoho známého OSVČ v elektro oboru.Mohl by to potvrdit on?A je na to nějaký dokument, který se musí podepsat?díky.
Na paragraf 6 stačí rok praxe, prokázat ten rok třeba můžeš z minulého pracoviště, nebo třeba i že jsi pracoval, či spolupracoval třeba s tím kamarádem, když, Ti napíše papír... Nikdo to nebude zkoumat... Naopak by měl být zájem organizace, aby jsi byl pracovník pro samostatnou činnost...
Tady je vzor přímo od LP Elektro, tady ještě jednou, bod 6, čestné prohlášení; máte tam i další informace, odpovědi na otázky, ve kterých nemáte jasno...
Napiš si ho sám, něco ve stylu že jsi pracoval jako elektrikář 2,5 roku u zaměstnavatele a jeho razítko a podpis. Nebo požádej o leistro toho, kdo tě bude školit, ale on ti stejně napíše něco podobného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.